feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

MAJLIS SAHUR PERDANA. YANG MULIA DISULAM KEKEJIAN

KHALID GEREJA. BERTOPENGKAN PAS, BERJIWA KUFAR. SAYA YANG TAHU APA SAYA BUAT. SAYA ORANG PAS DAN SAYA BOLEH BUAT APA YANG SAYA SUKA. BERANGAN-ANGANKAN JAWATAN MENTERI PENUH BILA PR PERINTAH MALAYSIA. TAPI AKU NAK BAGITAU KAT HANG KHALID, KALAU KAU TUNGGU LAGI DI SHAH ALAM CONFIRM BUNGKUS. LEPAS NI KAU BOLEH BERCAKAP ATAS PLATFORM AHLI PARTI SAHAJA. TENGOK MUKA PUN MACAM PENCACAI AGAMA. HINA ISLA KAU LAKUKAN. ALLAH KAU KONGSIKAN. MASJID DAN SURAU KAU KONGSIKAN. APA LAGI YANG BOLEH KAU KONGSIKAN PADA KAFIR WAHAI KHALID?
SERONOK PAS BILA BOLEH BUAT SAHUR PERDANA. DULU BILA UMNO BUAT PROGRAM YANG MELIBATKAN NAMA " PERDANA " HANGPA KATA MEMBAZIR. SAHUR ITU PERKARA YANG SUNAT DAN QIAMULLAIL ITU PUN SUNAT. TAPI KITA KENA BANGUN MALAM SELALU BUAT QIAMULLAIL. JANGAN DOK SYOK BUAT SAHUR PERDANA JER. BILA RAMAI, MAKA PAS KATA INILAH YANG KAMI BUAT . MEMULIAKAN ISLAM. SAHUR PERDANA KAU BUAT. MASJID KAU REMBAT . ALLAH KAU CATURKAN. APA GUNA BUAT QIAMULLAIL TAPI HATI BANYAK CINTA KUFAR. NAK BERLAKON YER???BERLAKONLAH DENGAN JUMLAH YANG HADIR. BILA RAMAI YANG HADIR HANGPA KATA INI SOKONGAN RAKYAT ...TAK MACAM UMNO TAHU BUAT HIBURAN SAHAJA. APAPUN AKU MOHON PADA ALLAH BERILAH PETUNJUK KEPADA SEMUA YANG HADIR AGAR KEMBALI KEPADA AGAMA ISLAM SEBENAR DAN BUKAN PARTI ISLAM.

WAH!!!!PEMIMPIN BERSAHUR GUNA SUDU DAN GARPU. TANGAN TARAK. SUNNAH TAK MAU IKUT. HANGPA TENGOK PEMIMPI PAS DAN PR. SAHUR DAN QIAMULAIL DEPA BUAT . SUNNAH LAIN TANG MAKAN JER MEREKA TAK BOLEH IKUT. SEMUA GUNA SUDU. TAKUT TANGAN BERBAU. MANA YANG ELOK NI. IKUT SUNNAH MAKAN ATAU IKUT SUNNAH DALAM SOLAT SUNAT DAN AMALAN QIAMULLAIL.MACAM ORANG PUTIH PLAK AKU TENGOK. INILAH YANG DINAMAKAN KUMPULAN AHLI AGAMA BERLATAR SEKULAR. SIAPA? DAH TENTULAH PAS DAN PKR. ALASAN GUNA SUDU DAN GARPU SEBAB TAK NAK TANGAN BERBAU. SEBAB IAINYA KEMUDAHAN. BUKAN TAK ADA AIR BASUH TANGAN KOT. BILA TEGUR SIKIT, KATA ORANG LAIN TAK FAHAM AGAMA.APA HANGPA INGAT HANGPA DAH PANDAI AGAMA SANGAT. HUDUD PUN HANGPA TAKUT NAK BUAT HANGPA TOLAK HUDUD.


SATU LAGI DISKRIMINASI KASTA. RAKYAT DOK ATAS LANTAI. TETAMU DOK ATAS KERUSI. MANA YANG KATA SAMA. NI NAMANYA SOMBONG. NABI SAW BAI KULIAH DI MASJID NABAWI MACAM MANA. TAK KAN TAK BACA SIRAH ORANG PAS. KHALID GAGAP PLAK MENDADA MACAM RIAK DAN TAKABBUR.
HASSAN ALI BEKAS PEMILIK AKRAB PUN BERUCAPLAH SELAKU EXCO AGAMA. PUNG PANG PUNG PANG, TIBAI UMNO SIKIT. AGAK-AGAK MAJLIS NI JADI MAJLIS AGAMA ATAU NODA MENGHINA.

INI NAMANYA USTAZ BADRUL SETAN......DALAM CERAMAH SEMUA SETAN. DR ASRI NAK DIPANCUNGNYA KEPALA. JUAL CD ZIKIR . SUARA MENANGIS-NANGIS. SETAN PUN BOLEH NANGIS-NANGIS LEBIH MACAM BADRUL. SETAN PUN LEBIH KUAT PSIKOLOGI MEMUJUK. ITU SEBAB SETAN BOLEH KAWAL BADRUL AMIN.
WAKIL TOK GURU. DATO AMAR. HUDUD BELUM SESUAI LAGI. TUIHHHH....AKU AK CAKAP JUGA. CAKAP MACAM HARAMJADAH. DULU KATA UMNO TOLAK HUDUD. UMNO JAWAB BELUM TIBA MASANYA LAGI. SEKARANG HANGPA TOLAK HUDUD. KENAPA TAK CAKAP TAKUT KAT DAP. HANGPA KATA UMNO SENDIRI PUN TAK MAU. MANA DIA HUKUM ALLAH WAHAI PAS ...PARTI ISLAM KONON. DALAM KEJI JIJIK.ISLAM TAK KEPALA ATAU DI HATI. CAKAP KURAG SIKIT DARI ORANG KAFIR.
AKHIRNYA PAS ITU DAP, DAP ITU PAS.