feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

PELIK DAN MENYEBABKAN KREDIBILITI KERAJAAN DAN KAKITANGAN KERAJAAN TERCALAR

KUALA LUMPUR 26 Dis. - Malaysia akan menyerahkan laporan kehilangan dua enjin pesawat tempur, F-5E milik Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) kepada Washington. Menteri Pertahanan, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi berkata, laporan kehilangan dua tahun lalu itu akan diperincikan secara kronologi dan dihantar melalui Duta Malaysia ke Amerika Syarikat (AS), Datuk Seri Dr. Jamaluddin Jarjis. "Bagaimanapun, laporan itu hanya akan diserahkan setelah mendapat nasihat daripada Peguam Negara (Tan Sri Abdul Gani Patail)," katanya kepada Mingguan Malaysia di sini hari ini.
YANG BLOGGER FIKIRKAN :
1. ISU INI DAH TENTU JADI REZEKI KEPADA PR UNTUK HENTAM BN.
2. BAGAIMANA ENJIN BOLEH DIJUAL. KECIL SANGAT KE ENJIN JET TU SEHINGGA SEMUA ORANG TAK NAMPAK.
3. LAMA DAH HILANG...2 TAHUN.MANA SISTEM AUDIT DALAM TUDM.KALAU ENJIN TU DAH MASUK KATEGORI BARANG LUPUS, MESTI ADA JAWATANKUASA PELUPUSAN HARTA KERAJAAN DI SETIAP JABATAN KERAJAAN.
KESIMPULANNYA: APAKAH INI PERANCANGAN ANGGOTA KERAJAAN UNTUK MENJATUHKAN KERAJAAN? SEMUA BOLEH BERLAKU. DENGAN DUIT SEMUA BOLEH BERLAKU. ANGGOTA YANG TIDAK SETIA AKAN DIBELI OLEH PR UNTUK MELAKSANAKAN KERJA INI LALU DAPATLAH MEREKA HABUAN UNTUK MENCARI REZKI TERBAIK MENYERANG BN. JADI TIDAK MUSTAHIL INILAH PERANCANGAN JAHAT PR TERHADAP BN .KAKITANGAN KERAJAAN PUN TAHU BAGAIMANA INGIN MENJATUHKAN MAJIKAN MEREKAKAN? HANYA KAKITANGAN PR SAHAJA YANG TAK FAHAM .JIKA DEMIKIAN, BERMAKNA SENTIMEN INI ADALAH HABUAN SERANGAN JET PR TERHADAP KUBU ONE MALAYSIA.