feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

ISLAM PKR PERTAHANKAN GAMBAR BOGEL.BUKTI JIJIKNYA PKR

DAHULU ELIZ DIKAITKAN DENGAN TIAN CHUA DI TAIWAN.SELEPAS INI APAKAH BANYAK LAGI PERBUATAN SUMBANG KEPIMPINAN PKR AKAN TERDEDAH DENGAN SENDIRINYA ?BERMULA DENGAN PKR PERAK.SELEPAS ITU ARUMUGAM DAN YANG TERBARU PKR SELANGOR.
ELIZ MALU .ELIZ KATA KELUARGA DIA MALU.MASA MAIN PROJEK DULU ELIZ LUPA ASAL MALU.DIA HANYA INGAT "KEMALUAN " SAHAJA KETIKA ITU.PEMIMPIN PKR KOTOR DAN TIDAK BERMARUAH.


Pihak tertentu berniat jahat dalam pengedaran foto Adun Selangor
Saidah Hairan Mon Feb 16, 09 8:18:52 pm MYT
KUALA LUMPUR, 16 Feb (Hrkh) - Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim yakin isu pengedaran foto atau video bogel, Adun Bukit Lanjan, Elizabeth Wong Keat Ping digunakan pihak tertentu yang tidak bertanggungjawab untuk tujuan politik.( MEMANG BETUL LA KHALID GAGAP.DULU CHUA SOI LEK PUN KERANA POLITIK GAK.TAPI MASA TU PAS KATA MEMANG PEMIMPIN BN KOTOR.LA NI SIAPA YANG KOTOR?)
Beliau berharap rakyat khususnya di negeri Selangor tidak terus membuat keputusan sebelum pihak polis mengeluarkan hasil penyiasatan terhadap laporan yang dibuat oleh Elizabeth. Katanya, sebagai manusia, Elizabeth mempunyai hak untuk menjalani kehidupan ( KEHIDUPAN YANG BAGAIMANA?KEHIDUPAN MELAKUKAN HUBUNGAN SEKS DAN BERGAMBAR BOGEL SECARA SUKRELA DENGAN BOYFRIEND?JAHILNYA AGAMA KHALID GAGAP NI...) dan semua pihak harus menghormatinya.
Sehubungan itu, beliau berkata, Ahli-ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan negeri akan memberikan sokongan kepada beliau bagi menghadapi saat yang paling mencabar. ( AHLI MAJLIS SOKONG.BAGUSLAH MACAM TU.EXCO PAS PUN SOKONG GAMBAR BOGEL DAN BERZINA...LEPAS NI BERGAMBAR BOGEL DAN PROJEK HARAM HALAL DILAKUKAN.APAKAH INI FATWA EXCO PAS SEKARANG?)
Dalam satu kenyataan media beliau yakin terdapat sekumpulan orang yang tidak bertanggungjawab dan berniat jahat sedang mengedarkan beberapa keping gambar peribadi Elizabeth yang juga exco Pelancongan, Alam Sekitar dan Hal Ehwal Pengguna. "Beliau pun sudah memberi keterangan mengenai perkara itu kepada saya dan membuat laporan polis. Kita menyerahkan perkara ini kepada pihak berkuasa untuk melakukan penyiasatan secara bebas dan adil," katanya. ( KETUA POLIS DAERAH KATA , LAPORAN YANG DIBERI MASIH SAMAR LAGI..INI YANG BLOGGER DENGAR DALAM BERITA JAM 8 MALAM TADI ( 16/2/09.KENAPA MASIH SAMAR?TAKUT BAGI LAPORAN PENUH KER?)
Elizabeth, sejak 11 bulan yang lalu, tambah beliau terbukti mampu menjalankan tugas sebagai wakil rakyat dan exco dengan tekun dan bijaksana ( ELIZ JUGA TEKUN MELAKUKAN PROJEK DENGAN PASANGANNYA?EEEE JIJIKNYA PR). Khalid menaruh keyakinan bahawa Elizabeth masih boleh meneruskan tugas dan tanggungjawab dengan cekap dan berkesan. - lanh _