feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

NIK AZIZ KATA GAMBAR BOGEL MASALAH PERIBADI.HIDUP PAS!!!!!!

MALUNYER AKU DENGAN TG NIK AZIZ.GAMBAR BOGEL KATA "MASALAH PERIBADI"
ISU GAMBAR BOGEL..... “IA MASALAH PERIBADI SAHAJA”..KATA TG NIK AZIZ

ISU GAMBAR BOGEL “IA MASALAH PERIBADI SAHAJA”..KATA TG NIK AZIZ


ISU GAMBAR BOGEL “IA MASALAH PERIBADI SAHAJA”..KATA TG NIK AZIZ

ISU GAMBAR BOGEL “IA MASALAH PERIBADI SAHAJA”..KATA TG NIK AZIZ


ISU GAMBAR BOGEL “IA MASALAH PERIBADI SAHAJA”..KATA TG NIK AZIZ

ISU GAMBAR BOGEL “IA MASALAH PERIBADI SAHAJA”..KATA TG NIK AZIZ

ISU GAMBAR BOGEL “IA MASALAH PERIBADI SAHAJA”..KATA TG NIK AZIZ
KESIMPULANNYA : SEMUA GAMBAR BOGEL, HUBUNGAN SEKS SUKA SAMA SUKA..."IA ADALAH MASALAH PERIBADI SAHAJA"NAUZUBILLAH.SEMUA GAMBAR YANG BLOGGER LETAKKAN HANYALAH MASALAH PERIBADI PADA YANG MELAKUKANNYA.BLOGGER MOHON MAAF KERANA GAMBAR YANG DIPAPARKAN MEMANG LUCAH KERANA MENYAHUT SERUAN TOK GURU NIK AZIZ DALAM BAB GAMBAR BOGEL INI.TERUSKAN RAKYAT MALAYSIA BERBOGEL.TOK GURU KATA MASALAH PERBADI SAHAJA.

Kes Elizabeth Wong tidak jejas kerajaan Pakatan Rakyat
Salmah Mat Husain Mon Feb 16, 09 8:27:34 pm MYT
PENGKALAN CHEPA, 16 Feb (Hrkh) - Umno kini mengintai setiap ruang bagi menjatuhkan kerajaan Pakatan Rakyat ( PAS PULAK TAK INTAI KE CARA NAK JATUHKAN BN?BODOH PUNYA WARTAWAN HARAKAH). Setelah menyedari gagal mendapat sokongan rakyat mereka menggunakan kaedah lain, biar pun di luar normal kemanusiaan. Begitu juga dengan apa yang berlaku di Selangor di mana pihak tertentu menyebar foto-foto separuh bogel anggota Exco kerajaan negeri, Elizabeth Wong yang sedang tidur. ( MASA KES CHUA SOI LEK HANGPA DOK HABAQ PEMIMPIN BN KOTOR.KES ELIZ NI PLAK HANGPA KATA OK.HARAMJADAH PUNYER PERJUANGAN)

Tanpa memberi peluang kepada Adun terbabit menjelaskan perkara sebenar bekas Menteri Besar Selangor, Dato' Seri Dr Mohd Khir Toyo terus mendesak Elizabeth meletak jawatan Exco dan Adun Bukit Lanjan. Mengulas perkembangan itu Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Dato' Nik Abdul Aziz Nik Mat berkata, apa yang berlaku tidak seharusnya dipersalahkan kepada anggota Exco berkenaan, mungkin beliau dijadikan mangsa penyebaran gambar peribadinya. ( YA ALLAH KAU BANTULAH HAMBA MU YANG BERNAMA NIK AZIZ NI.NIK AZIZ DAH BERCELARU.GAMBAR BOGEL DAN MAKSIAT PUN OK LAGI.APA DAH JADI PAS LA NI?TAK HARUS DIPERSALAHKAN?APA NIK AZIZ NI.JADI KALAU ORANG MELAYU BERZINA DAN BUKAN MELAYU BERPAKAIAN SEPARUH BOGEL MASA SAMBUTAN TAHUN BARU DI KL TAK PERLU LAH DIPERSLAHKAN?)

"Kita sebenarnya tak boleh salahkan orang itu sahaja, tentu ada sebab yang berlaku," ujarnya ketika ditemui pemberita selepas majlis perasmian hangar dan majlis graduasi kadet batch 7, 8, 9 dan 10 Asia Pasific Flight Trainning di Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra di sini petang tadi. Media maya hari ini melaporkan penyebaran gambar Elizabeth Wong ketika sedang tidur dalam keadaan separuh bogel. Exco terbabit dalam kenyataannya menjelaskan beliau telah dimaklumkan pada Jumaat lalu oleh wartawan yang memiliki fotonya.

Katanya, penyebaran dan penerbitan foto tersebut merupakan satu serangan berniat jahat terhadap keperibadiannya dan ia merupakan pencabulan maruah ( EWAH TOK GURU NI.MASA CHUA SOI LEK BUKAN MAIN SEDAP HANG HENTAM.INILAH TOK GURU PAS). Beliau juga telah membuat laporan polis semalam. Oleh itu Menteri Besar Kelantan menyerahkan kepada kerajaan Selangor untuk menyelesaikan kes anggota Exco berkenaan dan bukannya pihak lain. Bagaimanapun tambahnya apa yang berlaku itu tidak sedikit pun menjejaskan kerajaan Pakatan Rakyat memandangkan ia hanya masalah peribadi. ( GAMBAR BOGEL MASALAH PERIBADI.JUSTERU. MY SRIMUARA MENYERU KEPADA SEMUA PIHAK KITA IKUT CAKAP TG NIK AZIZ, BERBOGEL DAN BERPROJEK ADALAH MASALAH PERIBADI.YAHOOO!!!!! TOK GURU KATA OK BERBOGEL.....)

"Ia masalah peribadi saja,( INI KENYATAAN TOK GURU YANG DILAPORKAN HARAKAHDAILY) di mana-mana pun boleh berlaku, yang tak keluar akhbar pun banyak, tu dah nasib dia (keluar akhbar)," katanya. Menurutnya juga di Kelantan gambar-gambar wanita yang menjadi iklan produk tertentu dipastikan menutup aurat. Sementara itu dalam perkembangan lain beliau berkata, kerajaan negeri bersedia memberi pinjaman kepada pelatih yang ingin menjalani latihan sebagai kadet juruterbang. "Namun ia bergantung kepada tahap ekonomi kerajaan negeri dan Yayasan Kelantan Darulnaim. Kita berasa bangga dengan penubuhan pusat latihan penerbangan di sini," ujarnya. - mj _