feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

KECOH GAMBAR BOGEL ELIZABETH WONG.POLIS AMBIL KETERANGAN

BOGEL ADALAH HAK PERIBAI "ULASAN TG NIK AZIZ DI KELANTAN PADA 16.2.09"
ELIZ KALAU BERGAMBAR MESTI BUKA TANG DADA.ITU LAH SEBAB SEMUA GAMBAR DIA TERBUKA.TAK MUSTAHIL SEBELUM BELIAU TIDUR KELETIHAN , BELIAU .................MELAKUKANNYA.SECARA PROFESIONAL ELIZ KENA MENGAKU TINDAKAN KOTOR BELIAU WALAUPUN BELIAU BUKAN SEORANG ISLAM.ELIZ TIDAK PERLU MEMPERTAHANKAN BAHAWA BELIAU DIANIAYA.PERSOALANNYA MENGAPA ELIZ BENARKAN BOYFRIEND MASUK KERUMAHNYA.MENGAPA WAHAI PKR DAN PAS?

SEMUANYA TELAH BERLAKU.ADA YANG MEMBUAT RUMUS BAHAWA ELIZ BUAT ERHEM ERHEM DULU SEBELUM KELETIHAN.BENARKAH RASIONAL INI?ELIZ RISAU, SELEPAS INI VIDEO KLIPNYA PULA YANG TERSEBAR


Elizabeth Wong jawab isu penyebaran foto bogel beliau
Elizabeth Wong Keat Ping Mon Feb 16, 09 5:07:29 pm MYT
Saya telah dimaklumkan pada hari Jumaat, 13 Februari 2009 oleh wartawan-wartawan Malay Mail bahawa mereka memiliki foto-foto intim saya dan akhbar tersebut ingin menyiarkan berita mengenai foto-foto tersebut. Saya dimaklumkan bahawa beberapa orang cuba menyebarkan foto/video yang menunjukkan saya tidur dalam keadaan separuh bogel dan juga dalam posisi intim. ( APA LAGI NAK DINAFIKAN.MENGAKULAHSECARA RELA.ORANG KENAL KAU ELIZ.LETAK JAWATAN EXCO.AMBIL CONTOH BERANI CHUA SOI LEK)
Penyebaran dan penerbitan foto/video tersebut satu serangan berniat jahat terhadap keperibadian saya( BERNIAT JAHAT APA PULAK.KAU DAPAT SEDAP.BUKAN BERNIAT JAHAT , TAPI PERBUATAN KAU MEMANG DAH JAHAT). Ia merupakan pencabulan maruah saya, satu pelanggaran ruang peribadi saya dan terutamanya, kekudusan kehidupan peribadi saya. Ia juga perbuatan mereka yang tidak berakhlak untuk memalukan saya dan mencemar nama baik saya( WAKTU HAK MAIN DENGAN BOY HANG, TAK TAHU PULA ERTI MENCEMAR?). Saya menjadi mangsa perbuatan tersebut.Saya telah membuat laporan polis semalam berhubung perkara itu dan saya akan bekerjasama sepenuhnya dengan polis dalam menjalankan siasatan mereka. Oleh itu, saya tidak akan membuat sebarang spekulasi secara terbuka tentang siapakah mereka yang bertanggungjawab menceroboh ruang peribadi saya.
Saya telah menerima banyak sokongan daripada penyokong saya, rakan dan penduduk di kawasan pilihan raya saya. Saya ingin mengucapkan terima kasih atas keprihatinan, sokongan dan galakan mereka. Anggota keluarga saya juga berdiri teguh di belakang saya. Saya ingin merayu kepada pihak media supaya memberikan saya dan anggota keluarga saya ruang keselesaan dalam menghadapi keadaan mencabar ini supaya saya boleh memikul cabaran berat ini. Buat masa ini, saya akan menjalankan tugas seperti biasa, terus berkhidmat dengan jujur kepada rakyat Selangor. (YANG PASTINYA ATAS SIFAT PROFESIONAL ELIZ PERLU MELETAK JAWATAN DEMI MEMELIHARA NAMA BAIK KAUM CINA.)
Elizabeth Wong Keat Ping
Adun Bukit Lanjan
Exco Pelancongan, Alam Sekitar dan Hal Ehwal Pengguna _