feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

PEMBANGKANG MINTA TILAM CHUA DI BAWA DAN DISIASAT

MALANGNYA ANWAR KERANA TIDAK JUJUR TENTANG SKANDAL SEKSNYA.
CHUA MENYALAHKAN MEDIA......BENARKAH MEDIA YANG MEMBUKA RUANG UNTUK CHUA DISERANG DALAM POLITIKNYA?

Isu skandal seks Chua Soi Lek sedikit sebanyak membuka ruang untuk barisan pembangkang terus menerus menyerang kerajaan. Di peringkat akaran, mereka tidak henti-henti menceritakan kepada orang kampung bahawa kerajaan tidak adil dalam isu DSAI, kerana tilamnya di bawa kemahkamah dan dalam kes Chua Soi Lek tilamnya tidak dibawa.Inilah dua persoalan yang ingin dirungkaikan oleh blog ini secara mudah.Hayati kenyataan di bawah :
1. TILAM ANWAR IBRAHIM DI BAWA KE MAHKAMAH KERANA ANWAR TIDAK MAHU MENGAKU BELIAU MENGADAKAN HUBUNGAN SEKS DAN IANYA PERLU DIBUKTIKAN SEBAB TELAH MENJADIKAN KES MAHKAMAH.SEKIRANYA ANWAR IBRAHIM SEPERTI CHUA YANG JUJUR MENGAKU BAHAWA BELIAU TELAH DAN PERNAH MELAKUKAN HUBUNGAN SEKS , MAKA TILAMNYA TIDAK DI BAWA KEMAHKAMAH SEBAB BELIAU TELAH MENGAKU. UNTUK ITU, MUDAH SAHAJA, ANWAR PERLU MENGAKU SEPERTI CHUA BAHAWA BELIAU PERNAH MELAKUKAN HUBUNGAN SEKS.
2. TILAM CHUA TIDAK DI BAWA KERANA IANYA TIDAK PERLU DIJADIKAN BAHAN BUKTI DAN CHUA TIDAK MEMPERTAHANKAN BAHAWA DI DALAM VIDEO BERKENAAN BUKAN DIRINYA.CHUA MENGAKU DAN TIDAK SEPERTI ANWAR.JIKA PERKARA INI DISIASAT DISEBABKAN CHUA MENAFIKANNYA, MAKA BARULAH LOGIK TILAM ITU DI BAWA.