feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

SYUKUR KERAJAAN KAFIR PAS TIDAK BERPADU DENGAN UMNO

SEWAKTU BERADA DI DALAM UMNO, ANWARLAH YANG PALING CIBAI HENTAM PAS. APA YANG ANWAR TIDAK KATA PADA PAS. SEKARANG PAS MENJILAT SEGALA TAHI PALAT DAN KELANGKANG ANWAR SAMPAI BERSIH KERANA WANG.PAS TIADA WANG DALAM PERGERAKAN POLITIK MEREKA. INILAH KESAN ISLAM MISKIN.PAS KELANTAN MISKIN. KELANTAN GAGAL MAJU DI BAWAH PAS. ANAK-ANAK KELANTAN TERPAKSA KELUAR DARI KELANTAN KERANA NAK MENCARI SESUAP NASI. APAKAH KEJAYAAN NIK AZIZ? KEJAYAANNYA MENGGUNAKAN ISLAM UNTUK DIPOLITIKKAN. GAMBAR DI ATAS MENUNJUKKAN BAWA ANWARLAH HERO .YANG BERKELAHI SEBENARNYA DAP DAN PAS. DAP KATA PAS PERLU INGAT BAHAWA HANGPA MENANG SEBAB UNDI CINA DAN DAP. MAKA BENARLAH RAMALAN POLITIK SELAMA INI, BAHAWA ISLAM MALAYSIA MENOLAK PAS. HANYA KAFIR YANG MENERIMA PAS. PAS AKAN BERSATU DENGAN KAFIR UNTUK MEMUSNAHKAN ISLAM SEBAGAIMANA SNOUCK HURGRONJE MENHANCURKAN INDONESIA.
senyum nasaruddin. ok nasa.u boleh teruskan kempen hentam umno habisan-habisan. blogger yakin bahawa pas ialah sebahagian daripada golongan kafir di dunia.

dulu berkelahi...........kerana nasa nak bersatu idea dengan umno. logger beri peringatan pada umno, jangan sesekali bersatu dengan kumpulan kafir pas.jika tidak , selepas ini blogger akan dedahkan pula isu umno.
bersatu demi kafir laknatullah.pas silakan ke dunia kafir..............