feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

MEMANG WAJAHNYA MENJADI KEGEMARAN LELAKI HOMOSEKS???

SAIFUL IALAH BUDAK BELAAN ANWAR YANG MENYUSUP MASUK KE DALAM KEPIMPINAN UMNO SUPAYA MUDAH ANWAR MEMBUAT KONSPIRASI POLITIK TERBARU TERHADAP KERAJAAN.YANG PASTINYA, SAIFUL IALAH BUDAK BELAAN ANWAR DI DALAM ASPIRASI UNIVERSITI DAN DI AMBIL SEMULA BERKHIDMAT DENGAN ANWAR KERANA PRESTASI YANG BAIK TELAH BELIAU BERIKAN DENGAN MEMBERI MAKLUMAT SEWAKTU BELIAU BERADA BERSAMA ASPIRASI.SIAPAKAH YANG BERKONSPIRASI? ANWAR ATAU SAIFUL?SAIFULLAH YANG SEBENARNYA BALACI ANWAR DI DALAM KERAJAAN.ALLAH MAHA BERKUASA DAN ANWAR SENDIRI TIDAK MEMINTA SUPAYA TRIBUNAL DI RAJA DITUBUHKAN SEBAGAIMANA TUNTUTAN BELIAU SEWAKTU KES PITA LINGAM.MENGAPA?
BUDAK JAMBU YANG MENJADI IDAMAN ANWAR SEJAK DAHULU LAGI. KEPIMPINAN RAPAT DENGAN ANWAR PERCAYA DENGAN TABIAT LAMA ANWAR.WAHAI PEMBACA BUDIMAN, TARIKH 26/6/08 DENGAN 28/6/08 BUKANNYA JAUH.MASIH BASAH LAGI....

NOTE :Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata, beliau tidak pernah nafi pergi ke kondominium Desa Damansara tempat kejadian liwat didakwa berlaku. Katanya, beliau akan jelas mengenai isu itu kemudian. Beliau kata demikian kepada pemberita selepas bertemu dengan Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Aziz Nik Mat di pejabat PKR hari Rabu. - 2/7/2008 (AGENDA DAILY)