feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

PAS BERHUJAH TENTANG KAMALANATHAN BAGI HALALKAN LGE DALAM KHUTBAH

HAMPIR SEMUA BLOG PEMBANGKANG YANG AKU BACA SEMALAM, DOK TAYANG PIC NI.WAHAI MANGKUK SEKALIAN, MASA SOLAT NI TAK DISEBUT NAMA KAMALANATHAN. CUMA SOLAT HAJAT INGINKAN BN MENANG. HABIS TU PAS DAN PKR TAK BUAT KE SOLAT HAJAT MINTA WAKIL KAFIR MEREKA MENANG DALAM PILIHANRAYA?PILIHNARAYA SIBU, PILIHANRAYA BUKIT SELAMBAU DAN SEBAGAINYA BERAPA RAMAI PAS BUAT AMAL SOLAT HAJAT UNTUK WAKIL KAFIR. CUMA BEZANYA HANGPA TAK BUAT BANNER, BN BUAT BANNER. NAK KATA APA LAGI MANGKUK PAS? HANGPA PUN SIAP BUAT SOLAT HAJAT DI DEPAN PEJABAT DAP MASA NAK MENANGKAN NIZAR DAN NGOR KOR HAM. BUKAN KE HANGPA YANG NAK SANGAT KAFIR DISELAMATKAN OLEH ALLAH. UMNO YANG ISLAM NI HANGPA DENDAM HABIS HABISA. OKLAH PUAK-PUAK PAS....BOHONGLAH SELAGI TERDAYA.
Perkara itu disahkan khatib, Zakaria Ahmad yang mengakui bukan pertama kali beliau membaca doa tersebut tetapi ianya dilakukan sejak dua tahun yang lalu. Menurutnya, doa yang disebut hanya menjuruskan supaya Allah memberikan hidayah kepada Guan Eng agar memeluk Islam. “Tiada sebarang motif dalam khutbah berkenaan. Ramai yang salah faham terhadap isu ini dan mempolitikkannya sehingga menjadi berita hangat,” katanya kepada Sinar Harian, semalam. Menurutnya, isu berkenaan tidak patut dipolitikkan dan menyifatkan kontroversi yang timbul sebagai mainan politik semata-mata.
CABARAN AKU PADA UST ZAKARIA:
BUKA PERTAMA KALI ? DAH BERAPA KALI UST DOAKAN?
KENAPA TAK DOAKAN YAHUDI DIBERI HIDAYAH DI PALESTIN. LIM KIT SIANG, KUAN YEW, CHUA JUI MENG, RONNIE LIU, DAN LAIN-LAIN DIBERI HIDAYAH UST? KENAPA HANYA LGE SAHAJA? NGOR KOR MENG UST TAK DOAKAN KAN KER ? SUDAHLAH UST. BUANG TITLE UST TU BUBUH TITLE SETOL KAFIR.