feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

HIMPUNAN RAKYAT SOKONG KERAJAAN PENANG BUKTI GUAN ENG RASA GOYAH


perhimpunan ini bakal diadakan pada 16/2/2010 di dewan millenium. yang akan bagi speech ialah anwar aljuburi, mansor wal hampasi dan guan eng wal rumah uruti.

guan mula rasa gelabah. semua nya dia bongkarkan sekrang. jumlah tender, jumlah peruntukan, berapa banyak melayu dapat dan sebagainya. yang terbaru nak bagi gerai alternatif. kenapa guan eng beria nak ganggu tapak asal peniaga melayu.jawapannya mudah kerana nak bagi pada bangsa lain duduk dekat tapak tu. alasan kata tampat nampak kotor, bukanlah satu yang tepat. kalau kotor dah lama orang tak makan dan tak ramai pelangan. kalau nampak kotor tak kan peniaga boleh dapat rm 200000 sebulan. bagi tau je yang kam ni guan eng tak suka melayu.

satu lagi aku pelik,kenapa sekarang baru nak dedahkan jumlah tender dan sebagainya. kenapa sebelum ni tak. ohhh!!!!!!!!!!takut dengan ulasan rakyat kan?kau tahu sokongan melayu terhadap kau dan makin berkurang. so, buatlah perhimpunan menyokong kerajaan negeri penang. bacul bacul..........dasar muka tak pemalu.