feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

KHALID SAMAD@ ABU JAHAL MODEN PEJUANG BERHALA

PERSOALAN DUNIA DAN AKHIRAT
kenapa Khalid Gereja hanya memetik sebahagian kecil ayat 8 surah al-Maidah. Mari kita baca keseluruhan ayat 8 dan juga 9 serta 10 yang berangkai dalam surah al-Maidah.
[Ayat : 8] Wahai orang yang beriman, hendaklah kamu semua sentiasa menjadi orang yang menegakkan keadilan kerana Allah, lagi menerangkan kebenaran; dan janganlah kebencian kamu terhadap suatu kaum itu mendorong kamu untuk tidak berlaku adil. Berlaku adillah kerana ia lebih hampir kepada takwa. Dan bertakwalah kepada Allah, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui akan apa yang kamu lakukan.
PERSOALAN : APAKAH KAFIR HINDHU TU MENEGAKKAN KEADILAN KERANA ALLAH?TIDAKKAH KHALID MAJUSI DENGAR HINDHU TU PERTIKAIKAN AZAN?APAKAH AGAMA MEREKA MEMBENARAN KEBENARAN DENGAN MENDUSTAKAN AYAT-AYAT ALLAH? ATAU KHALID BERJUANG DAN YAKIN MEREKA AKAN MASUK SYURGA ALLAH ATAS DASAR MEREKA MENYOKONG PAS.KALAU BEGITULAH ANALOGINYA, ELOKLAH KHALID MASUK HINDHU .LAGI BAGUSSSSS. ORANG ISLAM BUKAN BENCI. SOALNYA KEAPA NAK PINDAH TAPAK KUIL.PEMERINTAH ISLAM DI BAWAH KHIR TOYO DAH BAGI TANAH KUIL. KENAPA NAK PINDAH????
[Ayat : 9] Allah menjanjikan kepada orang yang beriman dan beramal salih, mereka akan beroleh keampunan dan pahala yang besar.
PERSOALAN : HINDHU DAN MAJUSI TU ORANG BERIMAN DENGAN AYAT-AYAT ALLAH KER. DLU PAS KATA UMNO TAK BERIMAN DENGAN AGAMA ALLAH.HINDHU TU BERIMAN SANGAT KER? KALAU CAMNILAH, PAS JANGAN DOK KALOT ORANG ISLAM MASUK HINDHU LEPAS NI.
[Ayat : 10] Dan orang yang kafir serta mendustakan ayat-ayat Kami (Al-Qur'an), merekalah ahli Neraka.
PERSOALAN : JELASKAN ALLAH DAH KATA ORANG KAFIR INI BAHAN API NERAKA. KHALID MAJUSI NAK JADI AHLI NERAKA? ATAU NANTI MALAIKAT MALIK TENGOK SIJIL KEAHLIAN PAS DULU BARU BOLEH MASUK SYURGA?