feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

PERMATANG PASIR : PILIHLAH YANG MUDA DAN BERPENDIDIKAN

BERIKUT IALAH INFO RINGKAS MENGENAI BELIAU YANG SEMPAT BLOGGER BERTANYA KEPADA SAHABAT UMNO PERMATANG PAUH SEMALAM

Salleh, 52, pernah bertanding kerusi Pinang Tunggal pada tahun 2004 dan Sungai Dua, Mac 2008.Pinang Tunggal dan Sungai Dua merupakan antara empat bahagian pilihan raya yang pernah ditandinginya sejak tahun 1986.Salleh, seoarang pentadbir sekolah agama, merupakan lulusan pengajian Syariah dari Universiti Malaya dan dilantik sebagai Pusuruhjaya PAS Pulau Pinang tahun lalu.Beliau mempunyai seorang isteri dan lima orang anak.

P./S BERTANDING 2 KALI BOLEH KALAH. INI BERERTI SALLEH DI TOLAK OLEH UMAT ISLAM. KENAPA ? HANYA ORANG PAS SAHAJA YANG MAHUKANNYA.SALEH BUKANLAH SEORANG YANG TERKENAL DI TASEK GELUGOR .BELIAU HANYA TERKENAL DI DALAM PAS PENANG SAHAJA. JIKA MENANG PUN DI PERMATANG PASIR, SALLEH MENANG HANYALAH KERANA KAWASAN TERSEBUT IALAH KAWASAN SELAMAT BAGI PAS. TAPI JANGAN LUPA KESELURUHAN PROSES UNDIAN YANG PERNAH BERLAKU DI DUN PERMATANG PASIR MENUNJUKKAN PAS HANYA MENANG MAJORITI DALAM 2 RIBU SAHAJA.

CALON BN

rohaizat merupakan seorang peguam syarie yang mempunyai firm di seberang jaya
seorang usahawan
berumur 38 tahun
seorang lulusan undang-undang dari uiam
seorang bekas murid al mashoor lelaki
seorang yang cerdik dalam akademik di al mashoor
seorang yang mudah di dekati lawan dan kawan
isteri seorang pensyarah usm
anak seorang berumur 9 tahun
petah berpidato.

P/S : UNTUK MENANG MUDAH SAHAJA. SEKALIAN AHLI UMNO DAN PENYOKONG HJ RAHIM, DATO MAT SAAD, DATO FIRDAUS DAN CIKGU ZAIDI BERSATU DEMI ISLAM YANG SENTIASA DIDOKONGI OLEH UMNO.UMNO TERUS MARA UNTUK RAKYAT MALAYSIA