feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

TUNGANG TERBALIK NIZAR NAMRUD

nizar namrud garang seperti harimau yang ingin membaham islam.nizar dipergunakan dap untuk hancurka islam.kemana ada dap, disitu ada nizar.nizar terus berjuang untuk menghalalkan matlamat dap.apakah matlamat dap ?
1. jangan buat negara islam
2.jangan tegak hukum hudud
3. jangan pastikan undang2 islam terlaksana secara menyeluruh
4.amalkan liberalisme secara makro
5. islam dipinggirkan
INI YANG PAS MAHU. ADA ORANG PAS BERITAHU BLOGGER MEREKA MELETAKKAN ANALOGI PAS SEKARANG MACAM NI.UMNO IBARAT BABI DAN DAP IBARAT ANJING.JADI ANJING DIGUNAKAN UNTUK MENGHALAU BABI.BILA BABI DAH LARI, ANJING PUN KENA TEMBAK ATAU DHALAU.JIKA INI ANALOGINYA, BERMAKNA PAS SEBAGAI TUAN SEKARANG.PKR MACAM MANA PULA? PKR BUKAN ANJING DAN BUKAN BABI SEBAB HUSAM BAIK DENGAN ANWAR.
BAGI DAP PULA, PAS DAN UMNO ADALAH 2 EKOR ANJING YANG PERLU MEREKA LAGAKAN SUPAYA BIAR KEDUA-DUANYA TERCEDERA.BILA 2 EKOR ANJING DAH TERCEDERA, MAKA SENANGLAH PEROMPAK MASUK RUMAH UNTUK MEROMPAK.RUMAH ITU IALAH MALAYSIA DAN KUASA.
SEMUA MELETAKKAN ANALOGI .Hari ini kes rayuan Hj Nizar yang membantah keputusan Mahkamah Rayuan menangguhkan keputusan Mahkamah Tingg akan didengari oleh tiga orang hakim iaitu Yang Arif Dato' Md. Raus bin Sharif, Yang Arif Dato' Wira Abu Samah bin Nordin, Yang Arif Datuk Sulong bin Matjeraie.
JIKA RAYUAN NIZAR DI TOLAK , MAKA PAS KATA HAKIM DIBELI OLEH KERAJAAN
JIKA RAYUAN NIZAR DITERIMA DAN NIZAR JADI MB SEMULA, MAKA PAS KATA KAMI MENANG DAN ALLAH BERSAMA KAMI DAN INI KEMENANGAN RAKYAT
JAWAPAN BLOGGER : INILAH PERANGAI MACAM PELAK.DEPA SAJA YANG BETUI.AMBIL LAH MALAYSIA DEKAT HANGPA.SYURGA PUN BAGI DEKAT PAS.SENANG AHLI KELAB PENYOKONG PAS MASUK SYURGA.