feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

APABILA PAS DIKAFIRKAN OLEH SI KAFIR

Allah s.w.t. juga berfirman didalam ayat (Yang berbunyi): "Qilad khulu abwaaba jahannama khalidina fiha fabi'sa matswal mutakabbirin." (Yang bermaksud): "Dan perintah: Masuklah kamu kepintu-pintu jahannam untuk kekal selamanya didalamnya, itu sebusuk-busuk tempat orang yang sombong." (Surah Azzumar ayat 72).
DIALAH SALEHUDDIN AYOB BEKAS KETUA PEMUDA PAS.TENGOK CARA DIA BERJALAN DENGAN LAGAK SOMBONG.
INILAH TANDA RUMAH NIZAR NAMRUD.DIA MASIH LAGI MELETAKKAN GELARAN DUNIA DI LUAR RUMAH NYER.
MENGIKUT ULAMA,SYAITAN AKAN MNGUASAI TUBUH BADAN MANUSIA MELAUI BEBERAPA PINTU.
MELALUI SIFAT SOMBONG & ANGKUH
-2 SIFAT INILAH YG MUDAH TRSEMAI DAN MENYUBUR DLM DIRI MANUSIA.IA BERPUNCA DARI KEEGOAN YG BIASENYA MUDAH HANYUT KTKA DILIMPAHI KMEWAHAN & KESENANGAN
MELALUI SFAT BAKHIL & KEDEKUT
SIFAT TAKBUR & BONGKAK-SIFAT INI SELALUNYA BERTAPAK DLM DIRI SESEORG YG MERASAKAN SDH MEMILIKI SEGALA2NYA DALAM HIDUP
SIFAT KHIANAT-
SIFAT TDK SUKA MENERIMA ILMU & NASIHAT-BIASANYA TRDAPAT PD GOLONGAN YG TDK SUKA DIRI MRK DI NASIHATI @ MENDENGAR NASIHAT ORG LAIN
SIFAT HASAD-PERASAAN HASAD DENGKI SELALUNYA DIIKUTI DGN RASA BENCI & DENDAM YANG BERPANJANGAN
APA YANG NIZAR NAMRUD SIMPAN DI RUMAH MB SEBELUM DIA KELUAR.TANGKAL UNTUK MEMUDHARATKAN ZAMBRY SEKELUARGA.INILAH PAS YANG TELAH BELAJAR MEMOHON BANTUAN DARIPADA SYAITAN YANG DIREJAM.PATUTLAH DEPA TAK MAU PANGGIL HARON DIN MASA KES TOK BOMOH MASUK DUN.
PERINGATAN 1 BUAT NIZAR NAMRUD :
firman Allah Subhanahu Wataala dalam Surah At-Taubah ayat 51 yang tafsirannya:
"Katakanlah (wahai Muhammad), tidak sekali-kali akan menimpa kami sesuatu pun melainkan apa yang telah ditetapkan Allah bagi kami. Dialah pelindung yang menyelamatkan kami dan (dengan kepercayaan itu) maka kepada Allah jualah hendaknya orang-orang yang beriman bertawakal.''
PERINGATAN 2 :
"Apabila hamba-hambaku bertanya kepadamu tentang Aku, maka (jawablah) bahawasanya Aku adalah dekat. Aku mengabulkan permohonan orang yang mendoa. Apabila ia berdoa kepada-Ku, maka hendaklah mereka itu memenuhi (segala perintah) Ku dan hendaklah mereka beriman kepada-Ku, agar mereka selalu berada dalam kebenaran." (Al-Baqarah: 186).
APA YANG NIZAR DAH BUAT.NIZAR TAK PERCAYA PADA ALLAH.NIZAR DAH GILA KUASA.NIZAR BUANG QADA DAN QADAR.
KEPADA DATO ZAMBRY DAN SELURUH ADUN UMNO YANG LEBIH FAHAM ISLAMNYA DARIPADA ADUN PAS. INGATLAH PESANAN BLOGGER MENERUSI FIRMAN ALLAH DI BAWAH :
Firman Allah S.W.T:
"Hai orang-orang yang beriman, bertaqwalah pada Allah dan carilah jalan yang mendekatkan diri kepada-Nya, dan berjihadlah pada jalan-Nya, supaya kamu mendapat keuntungan." (Al-Maaidah: 35).
LAWAN TENTERA KAFIR DAP!!!!!!!!!!!!!!!ADALAH JIHAD ....TAKBIR! ALLAHUAKBAR