feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

SHAMSUL ISKANDAR PERANGAI MACAM ORANG UTAN

HA ! HA ! ADA KER KATA SPRM DI CUCUK HIDUNG.YANG HANGPA KENA CUCUK DENGAN ANWAR DARI BELAKANG TU TAKPE.ANWAR BUKAN CUCUK HIDUNG LAGI.TAPI SEMUA DIA CUCUK AMK.
KETUA AMK.SAMA DENGAN MUKA DI BAWAH.WAJAH MANUSIA TAPI AKAL TARAK MACAM YANG DI BAWAH.SEMUA DIA SAHAJA YANG BETUL.MACAM MAKSUM.PIRAHHHHH MABUK TODI

KALAU LANTIK ORANG UTAN JADI KETUA AMK LAGI BAGUIH.DAH TENTU ORANG UTAN.TAK LAH ORANG MARAH SEBAB DIA ORANG UTAN.YANG SI SHAMSUL ORANG BETUL.TAPI PERANGAI MACAM ORANG UTAN.


Rabu Februari 25, 2009
Protes SPRM, Pemuda Keadilan 'hadiahkan' lembu
Oleh ZANARIAH ABDUL MUTALIB

SHAH ALAM: Kira-kira 50 ahli Angkatan Muda Keadilan (AMK) berarak ke pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Selangor di sini petang dengan mengelar 'Himpunan Semangat 46 Lembu' bagi mempersoalkan peranan dan operasi badan itu menyiasat kes-kes rasuah. Perhimpunan yang dipimpin Ketua AMK, Shamsul Iskandar Mohd Akin, bermula pukul 2.15 petang, berarak mengikut sebuah lori yang membawa seekor lembu ke pejabat SPRM di Plaza Masalam. Mereka turut membuat aduan baru di SPRM dan berada di situ kira-kira 45 minit. Ketika ditemui media sejurus selepas itu, Shamsul berkata, AMK menghadiahkan lembu tersebut kepada SPRM sebagai simbolik agar mereka tidak berterusan menjadi 'lembu yang dicucuk hidung' oleh Barisan Nasional (BN) khususnya Umno. "Sepanjang dua bulan sejak SPRM dinaik taraf menjadi sebuah suruhanjaya, pelbagai kecelaruan telah pun timbul.( DALAM PADA BERCELARU TU PUN ADA WAKIL DAP DAN PAS YANG DILANTIK OLEH KERAJAAN BN DALAM SPRM .WAKIL PKR PI MANA?SEBAB TAK LAYAK LA!!!!SEDAR LA DIRI....)