feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

HARAMJADAH KHALID MAKAN WANG RAKYAT UNTUK KEPENTINGAN PERIBADI

Tan Sri Khalid telah menggunakan peruntukan kerajaan negeri untuk membiayai kos penyelenggaraan kenderaan SUV peribadinya LEXUS WQR 779. Tan Sri Khalid sendiri baru-baru ini mengaku kenderaan SUV jenama Lexus yang bernombor WQR779 ini merupakan kenderaan peribadi beliau
Seorang pegawai kanan perbendaharaan KERAJAAN NEGERI SELANGOR yang dihubungi menyatakan secara dasarnya adalah satu kesalahan untuk mana-mana jabatan kerajaan menggunakan dana awam untuk kepentingan peribadi, dalam isu ini menampung kos penyelenggaraan kenderaan peribadi Menteri Besar. Alasan bahawa beliau menggunakan kenderaan tersebut untuk urusan rasmi tidak boleh diterima pakai kerana beliau mempunyai kereta rasmi selaku Menteri Besar. Ini bermakna kerajaan negeri bukan sahaja terpaksa menampung kos penyelenggaraan kenderaan rasmi tetapi juga kenderaan peribadi.
ULASAN : BODOHNYA KHALID GAGAP.MACAM MANA BOLEH JADI MB.KENAPALAH MB BODOH.INILAH STATUS MB PKR.BODOH DAN BANGANG MACAM ANWAR.KELDAI MACAM HASSAN ALI BRASTAGI.WAHAI KHALID YANG BODOH ! KAU TAK TAHU KE KENDERAAN PERIBADI TAK BOLEH CLAIM DUIT KERAJAN.DUIT KERAJAAN DUIT RAKYAT BODOH.KAU DAH DAPAT GAJI BANYAK.ELAUN LAGI DAN PROJEK LAGI.ITU PUN TAK MAU MENDERMA.KAU JANGAN IKUT SANGAT CARA ANWAR AL JUBURI.INI BARU SIKIT.ITU SEBAB MY SRIMUARA DAH KATA, MEREKA NI BOHONGKAN RAKYAT.KONON WANG NEGERI WANG RAKYAT.KEPALA BAPAK KAU KHALID.KAU SELAKU KETUA KERAJAAN NEGERI GUNAKAN WANG KERAJAAN NEGERI UNTUK KEPENTINGAN PERIBADI.APATAH LAGI PARA EXCO KAU DAN JUAK-JUAK POLITIK PKR.AZMIN PUN MEMANG TERKENAL DENGAN KAKI RASUAH MASA JADI SETIAUSAHA SULIT ANWAR.
KHALID GAGAP ! KAU KENA INGAT, KAU ADA KERETA KERAJAAN NEGERI.KAU KENA GUNA KERETA TU.WAT PE KAU NAK BELI CAMRY TAPI TAK MAU GUNA.KES MACAM FAIRUS TKM 1. GUNA KERETA SENDIRI, TAPI GUNA KAD MINYAK KERAJAAN NEGERI.DALAM PERINTAH AM, MANA BOLEH KITA CLAIM KERETA PERIBADI UNTUK HANTAR BENGKEL.CLAIM PERJALANAN ADALAH .BODOH!BODOH!.........KATAKAN BODOH SETIAP HARI PADA KHALID GAGAP.TAKBIR ! ALLAHUAKBAR.....ALLAH MAHA BERKUASA MEMBONGKAR KETAMAKAN KUASA PAKATAN RAKYAT.JANGAN LAWAN KUASA ALLAH WAHAI PAS, DAP DAN PKR.(SEBELUM INI MYSRIMUARA ADA MENDEDAHKAN AZMIN AKAN JADI MB.TUNGGUUU...AKAN JADI KENYATAAN SELEPAS INI)