feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

TAHNIAH! DATO' WAN AHMAD FARID.PILIHAN TEPAT UMNO.

TARUHAN UMNO DI KUALA TERENGGANU.BEKAS SETPOL PAK LAH.BERJIWA RAKYAT.CEKAL DALAM PERJUANGAN.TIDAK TERLALU EMOSI.SEIRING SEJALAN DENGAN DATO' NAJIB.DEWAN PEMDA PAS PULA MAHUKAN WAKIL PEMUDA MENJADI CALON.MENGAPA MEREKA TIDAK MAHUKAN MAT SABU?JAWAPANNYA MUDAH SAHAJA.KERANA SALEHUDDIN ADALAH KUMPULAN ERDOGAN.MAT SABU MUSUH ANWAR DAN TIDAK PERCAYAKAN ANWAR MENJADI PM.INILAH MASANYA BUDAK SURUHAN ANWAR NAK KICK MAT SABU DALAM KEPIMPINAN PAS.
''Saya mahu beritahu bahawa Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi dan saya juga mempunyai pendapat yang sama dalam menentukan calon. Kami berdua tidak berbeza pendapat dalam hal ini dan tidak memberitahu orang lain mengenai pilihan kami.
''Setelah mengambil kira semua pandangan dan mengambil kira segala-galanya (faktor), BN menampilkan calon P36 iaitu Datuk Wan Ahmad Farid Wan Salleh," katanya ketika mengumumkan perkara itu dalam majlis khas di perkarangan kediaman rasmi Menteri Besar, Seri Iman di sini hari ini.Pengumuman pemilihan Ketua UMNO Bahagian Kuala Terengganu itu dibuat di hadapan kira-kira 7,000 penyokong BN yang disambut dengan tepukan gemuruh.