feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

HADIAH PKR KEPADA ISLAM :PEMBINAAN SURAU DI TENTANG


INILAH WAJAH PENGKHIANAT BANGSA , ISLAM DAN NEGARA.APA YANG DSAI UNGKAPKAN BAHAWA NEGARA INI BUKAN MILIK MELAYU SEDANG BERJALAN SEKARANG.DSAI AKAN MENGHADIAH MALAYSIA KEPADA CINA DAN INDIA DI DALAM DAP SERTA PKR..TUNGGU

Ahli Parlimen Kelana Jaya, Loh Gwo Burne dari Parti Keadilan Rakyat (PKR) mendakwa beliau dikasari oleh pembantu khas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) kerusi Nik Nazmi Nik Ahmad, yang juga merupakan wakil parti itu semalam.Ahli Parlimen Kelana Jaya, Loh Gwo Burne dari Parti Keadilan Rakyat (PKR) mendakwa beliau dikasari oleh pembantu khas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) kerusi Nik Nazmi Nik Ahmad, yang juga merupakan wakil parti itu semalam.Ekoran beliau ditumbuk di bahagian mata kanan ketika majlis pecah tanah pembinaan surau di Desa Mentari di sini pukul 3 petang semalam.
Katanya, beliau ke tempat kejadian selepas menerima maklumat ada bantahan oleh kalangan penduduk india terhadap pembinaan surau. Isu berkenaan yang timbul sejak dua minggu lalu seharusnya diselesaikan kelmarin (APA HAK INDIA NAK MEMBANTAH.BERANIKAH MEREKA MEROBOH SURAU ORANG ISLAM SEBAGAIMANA PERISTIWA MASJID BABRI DI INDIA). Majlis pecah tanah surau Desa Mentari dibantah penduduk India. Majlis pecah tanah yang sepatutnya disempurnakan oleh Hassan Ali di Desa Mentari telah menimbulkan kekecohan. Sebilangan penduduk India telah membantah pembinaan surau tersebut.

Kelana jaya - Majlis pecah tanah yang sepatutnya disempurnakan oleh Hassan Ali di Desa Mentari telah menimbulkan kekecohan. Sebilangan penduduk India telah membantah pembinaan surau tersebut.Ahli Parlimen, Goh Bon Loh telah cuba masuk campur dalam pertikaian tersebut. Ketika itu berlaku pertengkaran diantara beliau dan pihak penganjur dan beliau telah ditampar oleh pembantu Nik Nazmi Nik Ahmad ADUN Seri Setia yang juga seorang ahli PKR.

ULASAN :
SEPERKARA YANG PALING SAYA JANGKAKAN SELEPAS PKR MEMERINTAH IALAH SELANGOR BAKAL MENJADI SEBUAH NEGERI SEKULAR DAN PALING MELAMPAU.MULA-MULA DENGAN PEMBESARAN RUMAH IBADAT KEPADA 10 RIBU KAKI.KEMUDIAN PEMBUKAAN RUMAH IBADAT BARU TANPA HALANGAN DAN YANG TERBARU PEMBNAAN TAMAN BUDISHT.MENGAPAKAH TAN SRI KHALID GAGAL DI DALAM HAL INI?MUNGKIN PEMIMPIN PKR YANG FAHAMKAN AGAMA MENGATAKAN BAHAWA HAK AGAMA ADALAH BEBAS DAN ISLAM TIDAK MELARANGNYA. ETAPI MENGAPAKAH KETIKA UMNO MEMERNTAH, MEREKA MENYATAKAN UMNO BERSEKONGKOL DENGAN BERHALA?DIMANAKAH PENDIRIAN PAS DALAM HAL INI.INILAH YANG DINAMAKAN SEJARAH BARU KEJATUHAN ISLAM DI MALAYSIA.