feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

TAMAK KAWASAN PARLIMEN BUKTI ANWAR GILA KUASA

SUARA KETIDAKADILAN.MEREKA MENYATAKA BERITA DI AKHBAR ARUS PERDANA TIDAK ADIL.BAGAIMANA PULA BERITA MEREKA.MEREKA MENYATAKAN , AKHBAR TEMPATAN TIDAK MEMBERI RUANG KEPADA MEREKA, APAKAH MEREKA JUGA MEMBERI RUANG KEPADA KERAJAAN DI DALAM AKHBAR MEREKA.SIAPAKAH YANG TIDAK ADIL DAN TIDAK DEMOKRASI?ANWAR TERUS DIHANTUI PERASAAN YANG PERASAN BAHAWA DIA AKAN TERUS BERKUASA DAN KERANA DIA RAKYAT AKAN BANGKIT MENJATUHKAN KERAJAAN.INILAH ANGAN-ANGAN FIRAUN DAN NAMRUD.....
SUMBER HARAKAHDAILY :
Anwar bayangkan hasrat bertanding di Kuala Kangsar
Ekmal Yusof Sun Jan 06, 08 2:54:55 pm MYT
KUALA KANGSAR, 6 Jan (Hrkh) - Bekas Timbalan Perdana Menteri, Dato' Seri Anwar Ibrahim membayangkan hasrat beliau untuk bertanding di Kawasan Parlimen di sini dalam pilihan raya ke-12 akan datang.
"Saya tersangat gembira kiranya dapat bertanding di Kawasan Parlimen Kuala Kangsar nanti bagi mengalahkan Dato' Seri Rafidah Aziz yang telah mengekalkan kemenangannya sebagai Ahli Parlimen di sini sejak sekian lama," katanya sewaktu berceramah di majlis perjumpaan sepetang bersama rakyat selepas Jumaat di Kg. Sayong Lembah dekat sini 4 Januari lalu..
Tegasnya, beliau ingin menjadi calon Kawasan Parlimen di sini adalah untuk melakukan perubahan yang menguntungkan semua rakyat di bandar Diraja itu khasnya dan kemajuan pembangunan negeri Perak serta negara amnya.

ULASAN :

SATU PERKARA YANG PALING MENGEJUTKAN SAYA APABILA SEMUA TEMPAT DI MALAYSIA INGIN ANWAR TANDINGI DALAM PILIHANRAYA AKAN DATANG. DIPULAU PINANG BELIAU BERHASRAT NAK BERTANDING SATU KAWASAN PARLIMEN. DI KUALA KANGSAR BELIAU NAK BERTANDING.DI KELANTAN BELIAU NAK BERTANDING.DI KEDAH BELIAU NAK BERTANDING.SEMUA KAWASAN DI MALAYSIA DIA NAK BERTANDING. YA ALLAH...BERILAH PETUNJUK KEPADA MANUSIA YANG BERNAMA ANWAR IBRAHIM YANG TAMAKKAN KUASA, YANG SUKA BERBOHONG DAN YANG MELAGA-LAGAKAN MANUSIA SEISLAM.SEWAKTU ANWAR MENJADI TPM, APAKAH PERKARA YANG BELIAU LAKUKAN?SEWAKTU MENJADI MENTERI KEWANGAN MENGAPAKAH BELIAU TIDAK MENCADANGKAN DALAM BELANJAWAN PENDIDIKAN YANG PERCUMA. DIA MENTERI KEWANGAN DAN DIA BERKUASA DALAM AGIHAN KEK EKONOMI.TAPI SEKARANG DIA TERPEKIK DAN MELOLONG BAHAWA JIKA BA MEMERINTAH, PENDIDIKAN DI MALAYSIA ADALAH PERCUMA.INILAH MUNAFIQUN.BILA DIBERI KUASA DIA TAK BUAT , TAPI BILA DIA DAH TIADA KUASA MACAM-MACAM DIA NAK BUAT.MAKIN BANYAK DIA BERSUARA, AKHIRNYA TUHAN TELAH MEMBUKTIKAN KELEMAHAN ANWAR.WALAUPUN AHLINYA MERASAKAN KEKUATAN, SEBENARNYA ANWAR AKAN MEMBAWA KEKALAHAN YANG LEBIH TERUK KEPADA BA DALAM PILIHANRAYA AKAN DATANG. PERKARA INI TELAH LAMA DIKETAHUI OLEH NIK AZIZ SELAKU MURSYIDUL AM PAS.DENGAN BANGGANYA BELIAU MENYATAKAN BAHAWA , JIKA DIA MENANG, BANYAK PERUBAHAN YANG INGIN DIBAWANYA KEPADA RAKYAT KUALA KANGSAR. UNTUK PENGETAHUAN SEMUA, SEWAKTU ANWAR MENJADI TPM DAN MENTERI KEWANGAN, PERUNTUKAN JAMBATAN YANG MELINTAS SG PERAK KE SAYONG, TIDAK PUN DIA AMBIL PEDULI.TIBA-TIBA DIA MENYALAK NAK BAWA PERUBAHAN. YANG SAYA TAHU PERUBAHAN YANG BAKAL ANWAR BAWA IALAH MEMBAHAM HARTA RAKYAT DI PERAK. ANWAR NAMPAK BALAK DI PERAK, NAMPAK PROJEK PELANCONGAN DI PANGKOR, NAMPAK TANAH YANG LUAS DI PERAK DAN PELBAGAI LAGI.YANG PALING JELAS, SEJAK DARI DULU LAGI ANWAR SEORANG YANG TAMAKKAN KUASA DAN INGIN BERKUASA SEHINGGA SAKARATUL MAUT DI KERONGKONGNYA.