feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

ANWAR MUSUH MAT SABU

LIHAT BUKTI JELAS BAHAWA NASARUDIN TIMBALAN PRESIDEN PAS MENJULANG GAMBAR ULAMAK SYIAH.
ANWAR AL JUBURI....ITULAH KENYATAAN MAT SABU YANG MEMBUKTIKAN ANWAR KAKI LIWAT.DAHULU ORANG PAS PERCAYA ANWAR PELIWAT, TETAPI BILA ANWAR MASUK PEMBANGKANG, ORAN PAS MENAFIKANNYA ORANG YANG PERCAYA DAN KEMUDIANNYA TIDAK PAERCAYA DI DALAM PAS, MASIH HIDUP SEHINGGA SEKARANG. APAKAH INI BUKAN MUNAFIK?
MAT SABU DIBENCI ANWAR KERANA PENDEDAHAN MAT SABU BAHAWA ANWAR KAKI MAIN BELAKANG. MAT SABU ADA BUKTINYA. TAPI SEKARANG BUKTI TERSEUT MAT SABU SOROK. ANWAR TIDAK MENYUKAI MAT SABU NAIK DI DALAM PAS. DAN MAT SABU TAHU ANWAR SEDANG MENAIKAN ORANG-ORANGNYA DALAM PAS. INILAH MAINAN WAYANG DALAM PAS.

RENUNGKAN...........

Mengikut sesetengah pembawa hikayat, Anwar Ibrahim tidak pernah senang dengan Mat Sabu sejak hari-hari gemilangnya Yayasan Anda. Di zaman Wan Azizah masih anak dara lagi, bersekolah di satu sekolah tinggi (atas sikit dari sekolah menengah) di Lembah Pantai. Sejak zaman Anwar Ibrahim dan Wan Ismail bapa Wan Azizah saling membaling telor angsa yang siap berjampi (oleh bomoh yang sama, percayalah) ke dalam kawasan pagar rumah masing-masing.
Kedinginan dalam pertalian Anwar dengan Mat Sabu sampai kemuncaknya bila di satu ketika Mat Sabu DITANGKAP BERKHALWAT DI KELANTAN. Ketika itu, Anwar Ibrahim selaku Timbalan Perdana Menteri, jawatan yang digila talaknya kini, telah menggunakan segala jentera media kerajaan, khususnya TV3, untuk mengaibkan Mat Sabu Dalam bertindak balas, Mat Sabu telah mengadakan satu roadshow seluruh negara, dan di salah satu pidatonya itulah rakyat negara buat pertama kalinya mendengar ungkapan “Al Juburi” keluar dari mulut Mat Sabu.

TERBUKTILAH DAN BUKANNYA OMONG KOSONG BAHAWA ANWAR AL JUBURI.