feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

HUJAH PAS DEMI PERTAHANKAN DAP MASUK SURAU DAN MASJID

HJ HADI MASIH LAGI SEMPAT BERENANG DAN BERENDAM TANPA RISAU DENGAN KEADAAN JUAK-JUAK DALAM PAS YANG INGIN JAHANAMKAN ISLAM HJ HADI MAMPU BERDIAM SAHAJA. CKP SIKIT TAKUT NIK AZIZ BALUN.
SOLDADU PAS KATA POPE PUN BERSAMA IMAM DI TURKI DI DALAM MASJID. OK JER. ISLAM TU SAMA WAHAI MALAUN. TAPI AMALAN ISLAM DI TURKI DAN MALAYSIA BERBEZA.POPE TU TETAP POPE. DIA TAK MASUK ISLAM. KALU POPE TU SEMBAHYANG, CARA KRISTIAN DAN IKUT IMAM, MAKA HANG NAK KATA APA.NAK KATA TENGOK TU BUKAN ISLAM BOLEH SEMBAHYANG CARA MEREKA DALAM MASJID.

MEREKA MASUK PERKARANGAN MASJID PAKAI TUDUNG. CINA DAP MASUK BUKA TUDUNG. BILA UMNO TEGUR, BARU PAKAI TUDUNG. PAS MANA BERANI TEGUR. KALU PAS TEGUR DARI AWAL, TENTU DIA PAKAI TUDUNG. CINA DAP SIAP KATA LAGI, SAYA TAK TAHU TENTANG CARA MASUK SURAU. NAMPAK SANGAT PAS TAK AJAR SEBELUM NI. NAK TUNGGU UMNO AJAR, BARU PAS NAK IKUT. PAS NI KURANG AJAR....

SEMUA ORANG KAFIR MASUK MASJID, PAKAI TUDUNG SEBAGAI LAMBANG HORMAT. PAS JE YANG TAKUT PADA DAP LEBIH PADA ALLAH.LEPAS TU BAWA HUJAH BUKAN-BUKAN UNTUK MENGHALALKAN DAP.