feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

KONTROVERSI NIK AJIS

NIK ABDUH DAN ANAK PEREMPUAN NIK AJIS DAH KATA, PUNCA KEMELUT INI IALAH DARI HUSAM. HUSAM KATA BIAR SAYA BERSEMUKA.HUSAM ANAK DIDIK ANWAR. HUSAM NAK JAWATAN MB. JIKA HUSAM JADI MB, MAKA ANWAR DAH ADA 2 ORANG MB SURUHAN .
KEMELUT HALAL WAL HARAM DALAM , CELAKA DAN DOA BALA. AKHIRNYA 1 JAN 2010 MENJANJIKAN DI MALAM GERHANA BULAN, PAS TERSUNGKUR BERSAMA GERHANANYA.


DARI BLOGGER MYSRIMUARA TAHUN 2010

Kata Jabir bin Abdullah: Rasulullah s.a.w. mengajar kami beristikharah dalam semua pekerjaan seperti baginda mengajar kami satu surah dari Al-Quran, sabdanya: "Apabila seseorang kamu mempunyai rancangan untuk melakukan sesuatu hendaklah dia melakukan solat sunat dua rakaat, kemudian bacalah doa ini:"Ya Allah, aku memohon petunjuk daripadaMu dengan ilmuMu dan aku memohon ketentuan daripadaMu dengan kekuasaanMu dan aku memohon daripadaMu akan limpah kurniaanMu yang besar. Sesungguhnya Engkau Maha Berkuasa sedangkan aku tidak berkuasa dan Engkau Maha Mengetahui sedangkan aku tidak mengetahui dan Engkaulah Yang Maha Mengetahu segala perkara yang ghaib. Ya Allah, seandainya Engkau mengetahui bahawasanya urusan PERJUANGAN MYSRIMUARA adalah baik bagiku pada agamaku, kehidupanku dan kesudahan urusanku sama ada cepat atau lambat, takdirkanlah ia bagiku dan permudahkanlah serta berkatlah bagiku padanya dan seandainya Engkau mengetahui bahawa urusan MY SRIMUARA mendatangkan keburukan bagiku pada agamaku, kehidupanku dan kesudahan urusanku sama ada cepat atau lambat, maka jauhkanlah aku daripadanya dan takdirkanlah kebaikan untukku dalam sebarang keadaan sekalipun kemudian redhailah aku dengannya. AMIN.YA ALLAH BANTULAH KU YA ALAH.