feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

KES GEREJA TERBAKAR PAS MAIN WAYANG.

FILEM AVATAR FILEM YANG TERUTAMA LARIS DI DUNIA SEKARANG.HEBAT WAYANG AVATAR.TAPI HEBAT LAGI WAYANG PKR DAN PAS. SIAPA YANG BAKAR GEREJA?BUKANKAH INI TEKTIKAL ANWAR DAN KUNCUNYA DALAM MENARIK PERHATIAN PENGUNDI KRISTIAN DI SARAWAK DAN SABAH.SENANG KAN FILEM ANWAR. PELAKONNYA SEPERTI NIK AZIZ, HJ HADI, HASSAN TANTAWI DAN LAIN-LAIN. NAK SEBUT RAMAI SANGAT.JIKA AVATAR MENGISAHKAN ORANG ASLI YANG GANJIL , NAMUN KISAH GEREJA INI PULA MENDEDAHKAN TINGKAH LAKU GANJIL ANWAR YANG NAK DIANGGAP SEBAGAI HERO.ANWAR ARAHKAN PAS SUPAYA IKUT ARAHAN DIALOG FILEM BURUKKAN NAMA ALLAH.....CELAKA KAU ANWAR.!!!!
KUALA LUMPUR, 9 Jan: Ketua Paderi bagi Gereja Metro Tarbenacle, Hock Teck Leong merakamkan penghargaan kepada PAS kerana mengutuk pengeboman tiga gereja tempatan, pagi semalam.Demikian maklum balas Ketua Pemuda PAS Pusat, Nasruddin Hassan at-Tantawi, yang turut menyertai Ziarah Mesra PAS ke Gereja Metro Tarbenacle di Desa Melawati, Setapak, Kuala Lumpur petang tadi.“Dia cukup terharu dan mengucapkan terima kasih atas kunjungan dan simpati yang ditunjukkan oleh para pemimpin PAS,” jelas Nasruddin ketika dihubungi Harakahdaily.SUKA ORANG PAS ZIARAH GEREJA. LEPAS NI BOLEH JOIN KRISTIAN PLAK. AKU PERCAYA SANGAT PERKARA INI AKAN BERLAKU.
SETAKAT DATANG MELAWAT , DAN GELAK DI BELAKANG, BAIK TAK PAYAH TANTAWI. HANG LEBIH KURANG WATAK ORANG JAHAT DALAM AVATAR. BAWA JENTERA BERAT DAN KACAU SERTA MUSNAHKAN PERKAMPUNGAN AVATAR.