feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

KEPALA LEMBU : PAS , UMNO DAN PKR TAK OLEH DIHARAP LAGI.MEREKA PENGKHIANAT BANGSA DAN AGAMA


ISUNYA :


9/9/09, 12 orang Muslim diheret ke Mahkamah Shah Alam, atas tuduhan dibawah Seksyen 4(1) Akta Hasutan atas tuduhan alternatif di bawah Seksyen 298A Kanun Keseksaan kerana "menimbulkan rasa tidak puas hati dan permusuhan penganut Hindu dan sengaja melukakan perasaan penganut Hindu". Mereka ialah :


Ibrahim Sabri, 42;

Ahmad Mahayuddin Abd Manaf, 36;

Eyzva Ezhar Ramly, 35;

Mohd Azmir Mohd Zain, 35;

Ahmad Suhairy Zakaria, 39;

Mohd Hilmi Ni, 40.


PERTUDUHAN :


Ibrahim dan Ahmad Mahayuddin didakwa memijak kepala lembu; Ayzva didakwa membawa kepala lembu; manakala Mohd Amir, Ahmad Suhairy dan Mohd Hilmi, didakwa membawa dan memijak kepala lembu.

antara lain dihadapkan di Mahkamah Majistret Shah Alam atas tuduhan menyertai perhimpunan haram mengikut Seksyen 27(5)(a) Akta Polis.Mereka ialah Jainudin Md Yusuff, Mohd Jurit Ramli, Mohammad Nordin Zakaria, Jamil Mohamad Isa, Rahimuddin Md Harun dan Azhari Shaari. Kes mereka semua akan disebut semula 21.10.2009 depan.

HASIL PERJUANGAN PAS, UMNO DAN PKR

Mengikut statistik, dalam negeri Selangor ada 4.3 juta penduduk.Daripada jumlah itu, majoritinya umat Islam sebanyak 2.5 juta dengan masjid hanya sebanyak 259 buah. Sebalik nya masyarakat Buddha berjumlah 1.3 juta mempunyai 1,015 tokong.Kaum Hindu pulak, yang berjumlah 647,000 mempunyai 810 kuil berdaftar (ini tidak termasuk kuil yang haram dan tidak berdaftar!). Dan bagi 50,000 penganut Kristian di Selangor, cuba kira berapa jumlah gereja mereka


KEJAYAAN BESAR PAS DAN PKR SELANGOR

Seksyen 23 ada 337 keluarga, tidak sampai 40 beragama Hindu. LUAS KUIL 2 EKAR.2 EKAR ...2 EKAR.....BUKAN NYA 200 KAKI.

P/S :blogger kecewa dengan tindakan menteri umno dalam hal ini. jeef oii yang menghina islam dibiarkan.RONNIE LIU HINA ISLAM DIBIARKANTERESA HINA ISLAM DIBIARKAN.11 MENTERI KAFIR HINA ISLAM DIBIARKAN.hindhu yang hina azan dibiarkan. nawewe yang menghina islam dibiarkan.pejuang melayu yang mempertahankan hak mereka di dakwa.pada siapa lagi melayu nak harapkan?


PAS HADIAHKAN KUIL PADA INDIA

UMNO HADIAHKAN PERUNTUKAN WANG MASA THAIPUSAM PADA INDIA

PKR HADIAH NEGARA PADA INDIA DAN CINA

KERAJAAN HADIAHKAN RM 500 KEPADA KAKITANGAN AWAM SOKONGAN YANG 80% MELAYU. INILAH NILAI MELAYU.


SIAPAKAH YANG PALING GAMPANG WAL CELAKA?????

1. KHALID LEMBU PAS-MENGGUNAKAN AYAT QURAN UNTUK MENUNJUKKAN ISLAM ITU ADIL.ADILKAH KHALID SEBAGAI PEJUANG HINDHU. TAKTALA RASULULLAH MEMBUKA KOTA MEKAH, SEKALIAN BERHALA DIHAPUSKAN DAN TIADA SEINCI BERHALA DAN RUMAH IBADAT KAFIR DIBINA MELAINKAN YANG TELAH SEDIA ADA.TAPI SEKARANG . LEPAS NI KHALID LEMBU BOLEH BAGITAU SURAH AL BAQARAH PUN TAK BOLEH BACA DEMI MENJAGA HATI PENGANUT AGAMA HINDHU.


2. RODZIAH RM 350 000.BERJUANG ATAS PAKSI KAFIR. MAKA KAFIRLAH MEREKA. TAPI OLEH KERANA ADA LESEN SYURGA DARIPADA NIK AZIZ,MAKA KUMPULAN INI LEBIH DAHSYAT DARIPADA ABDULLA BIN UBAI, ABU JAHAL, ABU LAHAB DAN YAHUDI ANI NADIR DAN QAINUQAK.


3. KHALID GAGAP. INI LAGI BAPA KEPADA KAFIR MODEN. KENA SAMA RM 60 JUTA DARI BANK ISLAM. DALAM RUMAH KALAU PI, MEMANG MACAM RUMAH ORANG BUKAN ISLAM. BUAT KEPUTUSAN HANYA UNTUK HINDHU.


MENGAPA PAS, PKR DAN UMNO NAK TOLONG HINDHU SEDANGKAN ISLAM DPINGGIRKAN?


ATAS NAMA JIHAD, SEKALIAN PEMBACA MY SRIMUARA PERLU MENDOAKAN KESELAMATAN 12 ORANG PEJUANG HAK MENENTANG BERHALA INI.PAS, UMNO DAN PKR TIDAK BOLEH DIHARAPKAN LAGI. SAMA SAHAJA NAK MUSNAHKAN ISLAM.UMNO BARU PERLU DIWUJUDKAN KEMBALI