feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

MAHFUZ LETAK JAWATAN DAN KELUAR PAS- LIDAH MAHFUZ

LIDAH MUNAFIK MAHFUZ

"Jika benarlah Kerajaan Negeri menghalang orang bukan Islam daripada melakukan amalan agama mereka sendiri, sayalah orang yang pertama keluar daripada parti dan menentang kerajaan negeri. "Kerana saya yakin kerajaan negeri akan melaksanakan apa yang dituntut oleh agama Islam iaitu memberi kebebasan kepada penganut agama lain untuk melaksanakan ibadat dan ajaran masing-masing," katanya.


Beliau dalam pada itu menasihatkan semua pihak agar tidak terperangkap dengan isu-isu yang dicetuskan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab untuk memecah-belahkan kerajaan Pakatan Rakyat khususnya di Kedah. Mahfuz juga berharap agar rakyat berbilang kaum supaya sentiasa menjaga keharmonian di Kedah agar tidak diserap oleh eleman sempit agama dan perkauman yang akan mengugat kestabilan negeri itu. "Saya juga harap DAP akan terus bersama Pakatan Rakyat untuk melihat kejayaan yang diimpikan oleh rakyat yang sentiasa menyokong perjuangan kita yang berlandaskan kepada pembelaan nasib dan keadilan terhadap rakyat," katanya.


p/s : mahfuz tak tau ke yang dap ada bukti tentang perancangan pas nak robohkan kuil dan tokong. memang pas rasist. lebih teruk dari umno. pas nak buang cina dan india. pas nak perintah secara taliban.so, mahfuz perlu keluar parti sekarang. tidak mahfuz adalah munafik dalam pas.