feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

SIRI 3 ( terakhir setakat ini) : SETPOL MB AZIZAN BERISTERI BERAPA?

SANUSI PERNAH BERKHIDMAT DI CAP.TANYA PAK DERIS DIA TAHU. KAWAN SANUSI SEPERTI AZIZAN, SOBRI DAN BEBERAPA PEGAWAI CAP YANG LAIN KENAL SANUSI. JAIS ORANG KUAT GPMS PUN KENAL SANUSI.

blogger mendapat panggilan bertalu-talu daripada sahabat-sahabat setia mysrimuara.semua bertanyakan tentang sanusi setpol mb azizan.ada yang bertanya betul ker.ada yang bekas mahasiswa usm tahun 1996, pun turut berpandangan bahawa sanusi memang seorang yang sombong dan suka menggunakan matlamat menghalalkan cara. masuk bilik sanusi ada juga lagu siti norhaliza . tak silap blogger ada di antara yang menelefon menyatakan isteri sanusi yang pertama orang terengganu. blogger tanya isteri pertama ?betul la isteri pertama. sanusi mana ada isteri kedua, ketiga dan keempat. LA INGAT SANUSI DAH BERPOLIGAMI?sanusi seorang yang suka mengambil peluang di kala dia melihat kelemahan ke atas diri seseorang.kesempatan ruang terbuka dalam diri manusia adalah ruang menyerang sanusi.
selepas mac 2008, nasib sanusi berubah setelah mb azizan melantik beliau sebagai setpol.kisah sanusi telah dilupakan.sanusi dianggap ulamak muda kedah. kisah kenakalan sanusi terus dilupakan.orang pas bukan tahu pun siapakah sanusi?mungkin di sik sanusi insan yang baik, tapi kawan2 palapes tldm kenal dia.apatah lagi kawan2 usrah yang pernah beliau temui.lagu rentak jiwang kadang-kadang mengatasi suara membaca quran didalam biliknya.kadang-kadang sanusi pun pernah " membutuhkan" orang lain. makian perkara biasa. tak percaya? sanusi nak nafikan silalah.

sahabat baik sanusi aziz, kamarudin dan beberapa mahasiswa fakulti pendidikan usm era 1996 seperti khairul adalah pejuang kuat pas di kampus usm.mereka bertempur dengan kumpulan abim.perjalanan hidup sanusi semakin cerah apabila bertanding di kerusi dun di parlimen sik. tapi sanusi kalah.bawa ke mahkamah , kalah juga.Allah tidak merestui sanusi.
p/s : terima kasih kepada pemberi maklumat yang berani membawa kebenaran.bercakaplah benar walaupun pahit.semoga sanusi bermuhasabah.mb azizan punyai masa untuk berfikir semula kerana mahasiswa usm yang rapat dengan sanusi kenal siapakah dia. jangan kerana sanusi, nama mb azizan tercemar.