feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

PENANTI : PKR TIADA MODAL LAIN DALAM CERAMAH

lidah jahat pkr.semuanya bn salah.pkr baik sangat ker.dah tentu la kafir laknatullah.cuba jawab.kenapa pas tak mau bersatu dengan pkr?kenapa wujudkan sentimen nak bersatu dengan umno? sebab pkr tu lebih kafir daripada pas. sokong pkm.komunis yang jelas bunuh islam.
dalam setiap ceramah yang dibangkitkan olh penceramah pas dan pkr, semuanya berkaitan perak.macam kes perak sama dengan penang.


Salah seorang bekas exco Pakatan Rakyat yang menjadi ADUN Bebas di dakwa telah menerima habuan sebanyak RM3 juta daripada Perdana Menteri Najib Razak kerana keluar daripada Parti Keadilan Rakyat dan menyokong Barisan Nasional.Ahli Parlimen Gopeng Dr Lee Boon Chye ketika mendedahkan perkara tersebut semasa berucap di Bukit Mertajam semalam berkata bekas exco itu telah menceritakan mengenai bayaran yang diterima beliau kepada seorang kawan yang dipercayai.Malah Dr Lee berkata bekas exco tersebut juga merungut mengenai cara pembayaran kepada dibuat kerana Najib hanya membayar beliau secara ansuran dwi bulanan sebanyak RM100,000.
Beliau yang juga Naib Presiden PKR berkata rasuah sebanyak RM3 juta tersebut diberi atas pesefahaman tuduhan rasuah terhadap bekas ecxo itu akan digugurkan sekiranya menyokong Umno dan BN. "Kita akan tunggu dan lihat sama ada dakwaan ini benar atau tidak. Kita akan ketahui daripada apa yang bakal berlaku apabila mereka ke mahkamah sekali lagi (sama ada tuduhan digugurkan)," kata beliau pada satu majlis makan malam semalam.Dr Lee berkata lagi beberapa badan bukan kerajaan Melayu telah mendedahkan informasi tersebut minggu lepas dan mendesak supaya satu suruhanjaya diraja ditubuhkan bagi menyiasat dakwaan tersebut."Saya yakin beberapa saksi akan dipanggil untuk memberi keterangan," jelas beliau.
inilah isu basi yang blogger dengar dalam ceramah pkr. tak habis-habis isu perak.bawalah cara kerja nak majukan negeri dan kawasan jika pkr menang di penanti. bodohnya pkr.banyak betul duit najib.tapi banyak lagi duit anwar nak beli mp bn dari sarawak dan sabah. bukan 3 juta malam puluh juta untuk seorang.kenapa lee bun cai ta mau celita.fuck la lu