feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

KATA-KATA ANWAR -EJAKULASI PRA MATANG ( PANCUT AWAL LA BROOO.....)

JIKA ANAK JANTAN DAN TAHAN LAMA BILA BERSENGGAMA, NIZAR DAN AHLI PAS YANG LELAKI PERLULAH TUNJUKKAN LAMBANG LELAKI SEBENAR MACAM ZAMBRY YANG KELUAR PEJABAT MB SECARA PROFESIONAL.MASKULIM BROOO..................

“Keputusan hari ini membuktikan bahawa Perlembagaan merupakan undang-undang tertinggi di negara ini. Makanya adalah mustahak bagi semua institusi kerajaan untuk menghormati semangat yang termaktub dalam perlembagaan. Ini termasuklah sistem pengasingan kuasa yang secara jelas menggariskan pengasingan di antara kuasa eksekutif, kehakiman dan juga perundangan.”
kenyataan AnWAR berkaitan keputusan mahkamah Tinggi 11 Mei 2009 tentang pengesahan DS Nizar masih MB Perak
12 MEI 2009 MAHKAMAH RAYUAN PULA MEMBUAT KEPUTUSAN BAHAWA RAYUAN DR ZAMBRY DI TERIMA.KEPUTUSAN MAHKAMAH TINGGI SEMALAM PUN BUKAN MENYATAKAN NIZAR NAMRUD MB SAH KERANA SEKIRANYA SIDANG DUN DIBUAT , MAKA SUDAH PASTI NIZAR AKAN DIPECAT MELALUI UNDI TIDAK PERCAYA.APA PULA KALI NI ANWAR DAN PAS NAK KATA ? APAKAH NAK KATA INI PERMAINAN BN ATAU MAHKAMAH TAK ADIL. WAKTU HANGPA MENANG KATA ADIL.WAKTU KALAH TAK ADIL. ALLAH MAHA BERKUASA.BARU NAK SERONOK, TAPI DAH TERPANCUT AWAL. MAKANLAH PIL YANG DIPROMOSI DALAM HARAKAHDAILY DAN AL BANJARI ONLINE. MENGAPA TAK CERITA PASAL ALLAH TOLONG UMNO?
DENDAMNYA NIZAR NAMRUD KEPADA PEGAWAI KERAJAAN DENGAN MEMECAT TUGAS PENASIHAT UNDANG-UNDANG, DATO SUK DAN PEGAWAI KERAJAAN YANG TERLIBAT SEWAKTU MENEGAKKAN PROSEDUR KERJA DALAM KERAJAAN.YANG BODOHNYA NIZAR, DIA LUPA MEREKA INI IALAH PTD YANG DILANTIK DAN DI BAYAR GAJI OLEH PERSEKUTUAN.SEKALI LAGI, NIZAR AKAN MENGGUNAKAN JIN DAN SYAITAN UNTUK MERASUK DIRINYA.NIZAR SUDAH TIDAK TERTAHAN MALU KERANA PROSES RAYUAN MEMAKAN MASA YANG LAMA. NIZAR TAK SAMPAI SEHARI JADI MB. YA ALLAH MALUNYER.MANA NAK LETAK MUKA. ALLAH TELAH MEMALUKAN NIZAR DI BUMI LAGI WAHAI PAS.PAS TAK CAYA ALLAH?NAK MURTAD ATAU HILANG AQIDAH?
P/S ON THE WAY BALIK KE PENANG.LA NI BEREHAT SAT DI R&R SUNGAI PERAK.