feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

HOT DARI BUKIT GANTANG!!!!SEORANG PEGAWAI HEP MATRIKULASI DIKESAN BERKEMPEN

PENGKHIANAT KERAJAAN YANG TERDIRI DARIPADA KAKITANGAN AWAM YANG DI BAYAR GAJI OLEH KERAJAAN BN HARUS DIKAPANKAN.11 BULAN MEREKA MEMERINTAH, ANAK-ANAK UMNO NAK BEKERJA DENGAN KERAJAAN NEGERI DAN KERAJAAN TEMPATAN DINAFIKAN HAK MEREKA KERANA MEREKA ANAK ORANG UMNO ATAU BN.
7/4/09 -LOKASI CHANGKAT JERING JAM 10.30 PAGI
seorang pegawai hep yang berkhidmat di salah sebuah pusat matrikulasi di sebelah utara didapati terlibat secara terang-terangan membantu calon Nizar Namrud kawasan simpang pada hari ini.pegawai ini merupakan bekas kepimpinan mahasiswa usm era awal tahun 2000 dan telah berkhidmat dengan pusat matrikulasi berkenaan selama hampir 4 ke 5 tahun.gambar dan video pegawai tersebut sedang di simpan rapi oleh sahabat2 paparazi untuk dimaklumkan kepada pihak kpt dan seluruh matrikulasi di malaysia.
MY SRIMUARA MENDESAK SEKIRANYA BENAR PRKARA INI BERLAKU, PERINTAH AM MENETAPKAN MANA-MANA KAKITANGAN AWAM TIDAK BOLEH TERLIBAT SECARA LANGSUNG DI DALAM HAL EHWAL POLITIK.APATAH LAGI KEMPEN PILIHANRAYA.PIHAK KPT PERLU BERTANGGUNGJAWAB.DAN TIADA RAYUAN SEBAGAIMANA PERITNYA KAKITANGAN PRO KERAJAAN BN DI DALAM PENTADBIRAN 11 BULAN PR DI PERAK.MEREKA DI CACI DENGAN SEBEGITU TERUKNYA.ALLAH MAHA BERKUASA.TAKBIR ! ALLAHUAKBAR.
NAMA DAN GAMBAR AKAN DI UPLOAD KEMUDIAN.TUNGGU........................