feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

EMAIL DARI MANUSIA YANG BERGELAR HAMBA PAKATAN RAKYAT

AKAN KUTERUSKAN PERJUANGAN KALIMAH TOYYIBBAH..............WEY BABI ANAK HARAM SIYERRRRRR MUTIARA MELAYU PULAU PINANG. HANGPA LA BANGSA MELAYU YANG CELAKA MACAM UMNO CELAKA HARAM JADAH.... MACAM HANGPA LA CELAKA MACAM TUE LA JUGA BLOG HANGPA MYSRIMUARA PUKIMAK MACAM CELAKA...MACAM HANGPA LA CELAKA HANGPA BANGSA MELAYU PP YANG CELAKA...MACAM UMNO CELAKAAAAAAA HANG MAU TAU HANGPA NIE MEMANG CELAKA ANAK HARAM HANGPA MEMANG MELAYU YANG CELAKA


NASIHAT BLOGGER.DEMI ALLAH :


"Hai orang-orang yang beriman, ta'atilah Allah dan ta'atilah Rasul(nya), dan ulil amri di antara kamu, kemudian jika kamu berlainan pendapat tentang sesuatu, maka kembalikanlah ia kepada Allah(Al-Quran) dan Rasul (Sunnahnya), jika kamu benar-benar beriman kepada Allah dan hari kemudian. Yang demikian itu lebih utama (bagimu) dan lebih baik akibatnya."


FIRMAN ALLAH LAGI :


Rujuk Surah Hujurat ayat 11:- Maksudnya: Wahai orang-orang yang beriman! Janganlah sesuatu puak (dari kaum lelaki) mencemuh dan merendahkan - rendahkan lelaki yang lain, (kerana) harus puak yang dicemuh itu lebih baik daripada mereka, dan janganlah pula sesuatu puak dari kaum perempuan mencemuh danmerendah-rendahkan puak yang lain, (kerana) harus puak yang dicemuh itu lebih baik daripada mereka dan janganlah kamu menyatakan keaiban setengahnya yang lain dan jangan pula kamu panggil memanggil antara satu dengan yang lain dengan gelauaran yang burukSABDA NABI SAW :


Maksudnya:-Mencaci maki orang muslim adalah perbuatan fasik dan membunuhnya adalah kufur.


Hadis Riwayat: Ahmad, Bukhari dan Muslim.
Rasulullah saw melarang memaki orang musyrik yang terbunuh dalam perang badar. Beliau bersabda:" Janganlah kamu memaki mereka, dari apa yang kamu katakan. dan kamu menyakiti orang-orang yang hidup. Ketahuilah kekotoran lidah itu tercela.


Hadis Riwayat An-Nasai dari Ibnu Abbas Isanad Sahih.Disamping itu Rasulullah saw ada bersabda:-


Maksudnya:- Sesungguhnya kekejian dan berbuat-buat kekejian tidak sedikitpun dari islam. sesungguhnya manusia yang terbaik islamnya, ialah yang baik Akhlaknya.


MYGUN ROSES TERUSKAN MAKIAN MU TERHADAP MY SRIMUARA.TAK PERLU INSAF.TERUSKAN.ANA SUKA DENGAN MAKIAN INI.TERUSKAN YA!!!!!!.


DEMI ALLAH AKAN KU TARBIYYAH SEKALIAN ALAM INI DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG.BUKAN ATAS NAMA UMNO, PAS ATAU PKR.TAPI ISLAM