feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

ANWAR GULA-GULAKAN PAS BUKIT GANTANG.NAK BAGI MALAYSIA PADA NIZAR

perkara ini berlaku zaman pemerintahan PAS!!!!!!!!!!
la tak smpai 500 orang pun yang hadir.ini kekuatan anwar sekarang.belum kira ONE MALAYSIA road show lagi.

Saya sanggup serahkan Malaysia kepada Nizar – Anwar

BUKIT GANTANG, 4 April: Penasihat Pakatan Rakyat (PR), Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata, beliau sanggup menyerahkan Malaysia pada Haji Ir Nizar Jamaluddin jika PR dapat memerintah negara ini ekoran sifat ikhlas, kuat bekerja, amanah dan mampu memberikan khidmat terbaik. Ini, ujarnya, terbukti bila mana Haji Nizar telah berjaya menjalankan tugas-tugasnya sebagai Menteri Besar Perak dengan baik dan lancar sehinggakan mendatangkan rasa kurang senang pihak BN yang akhirnya melakukan rampasan kuasa.


“Saya mendapati beliau seorang yang tidak mengambil balak, menjaga kepimpinan bersih boleh membantu rakyat miskin dari kalangan Melayu, Cina, India dan lain-lain bangsa yang dicapkan sebagai pengkhianat bangsa sedangkan di kalangan mereka yang mengamalkan rasuah, minum arak, tangkap orang dan sebagainya dianggap sebagai panglima. “Apa istimewanya BN yang tidak mampu laksanakan perubahan pada masyarakat berbanding PR yang dalam satu tahun sahaja mampu melakukan apa yang tidak dapat dilakukan oleh BN,” tegasnya yang mendapat sambutan hadirin. ( yang hadir tak sampai 500 orang.anwar kecewa dalam majlis ini.sahabat blogger ada bersama dsalam majlis ini.)


Anwar berkata demikian ketika berucap dalam majlis ceramah di UPU Sungai Tinggi dekat sini, baru-baru ini yang turut disertai sama oleh Bendahari PAS, Dr Hatta Ramli, Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim dan naib Presiden Keadilan, Dr Lee Boon Chye. Dalam majlis ceramah itu sebanyak lebih RM1500 berjaya dikutip dari ribuan yang hadir

fikirkan :

1. bila pula la anwar nak jadi pm.kenapa tak bagi pada hj hadi dan nik aziz.nampak sangat nizar ni ialah calon anwar.nizar ialah pkr dalam pas.dulu awal dah cakap nizar ni erdogan, husam erdogan dan hattan erdogan. mana pi nasaruddin dan bakal ketua pemuda pas baru tantawi.

2. anwar perasan nak jadi pm lagi.laaaaa malaun ni...dah tak dapat jadi pm tiba-tiba nak bagi jawatan pm

3. nizar tak ambil balak? biar betul...siapa yang nak luluskan balak di gerik?bukan nizar ker?