feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

SIDANG TERGEMPAR DUN PAKATAN PUTAR RAKYAT

TUANKU SULTAN TIDAK MENITAHKAN SUPAYA DIADAKAN SIDANG DUN.TAPI SIVAKUMAR GILA BUAT SEBAGAI BUKTI BELIAU SEORANG YANG BERANI MENDERHAKA KEPADA SULTAN MELAYU.

KAWALAN KETAT.RAMPASAN KUASA PAKATAN RAKYAT DARIPADA BN.SIAPA YANG PERAMPAS.PR YANG HARAMJADAH NA RAMPAS KUASA DARIPADA BN.

KAWALAN KESELAMATAN.KELIHATAN SOLDADU NIZAR NAMRUD SEDANG MELAKUKAN PROVOKASI.

SPEAKER GILA.PERANGAI HITLER MERAMPAS KUASA.NAK BUKA KERAJAAN HARAM PR.DASAR TAK PEMALU.


Sidang Media tergempar diadakan di pejabat DAP yang berdekatan dengan Bangunan SUK. Dihadiri oleh semua ADUN PR dan hampir 100 orang wartawan ( MANA ADA 100 ORANG WARTAWAN.WARTAWAN MANA NAK DATANG.WARTAWAN CNN MILIK YAHUDI TU DATANGLAH.KATA BOIKOT PRODUK YAHUDI.PIRAH SYAITAN NIZAR.WARTAWAN MANA LAGI YANG MAI? WARTAWAN PKR, HARAKAHDAILY DAN BLOGGER UPAHAN PR.)

Speaker, YB V.Sivakumar umumkan kawasan berdekatan dengan SUK, iaitu kira-kira jarak 100 meter sebagai tempat untuk bersidang. Sidang Dewan DUN Perak sedang berlangsung

Sidang DUN berjalan dengan lancar ditempat yang ditetapkan Speaker kira-kira 100 meter dari pintu masuk bangunan SUK.Dewan meluluskan 2 usul yang dibawa oleh ADUN Titi Serong dan ADUN Teja.Usul ADUN Titi Serong disokong oleh ADUN Canning.Usul ADUN Teja disokong oleh ADUN Hutan Melintang.Sidang tersebut dihadiri oleh semua 28 ADUN PR termasuk YAB MB dan speaker sendiri.Ustaz Misbah yang dilantik sebagai SU Dewan mengendalikan sidang tergempar dengan baik.Dato' Ngeh Khoo Ham mengusulkan usul ke-3 supaya dewan menerima keputusan jawatankuasa hak dan kebebasan.Disokong oleh ADUN Sungkai.Usul diterima sebulat suara.YAB MB, ADUN Pasir Panjang usulkan dewan ditangguh.Disokong oleh ADUN Sungkai.Sidang ditangguh.(10.32 pagi)


ULASAN : SIDANG DUN TERGEMPAR PAKATAN PUTAR RAKYAT TELAH SELAMAT DILANGSUNGKAN OLEH ADUN2 YANG SEDANG GILA KUASA.MEREKA SEDAYA UPAYA INGIN MERAMPAS KUASA SEBAGAIMANA YANG DILAKUKAN YAHUDI KE ATAS PALESTIN.BERHATI-HATI RAKYAT PERAK.PUTARAN GANAS PAKATAN ADUN2 GILA SEDANG BERGERAK SEKARANG.BAGI MEREKA KUASA DAN HARTA IALAH SYURGA.