feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

PAS SAMAKAN SIDANG DUN DI BAWAH POKOK DENGAN PERJANJIAN HUDAIBIAH.INI HUJAH MEREKA.........

PERJANJIAN HUDAIBIYAH ANTARA RASUL SAW DENGAN PUAK KAFIR QURAISY. YANG NI DI PERAK, SI KAFIR SIVA.PAS SAMAKAN SI KAFIR SIVA YANG TAK BERSUNAT DENGAN RASUL SAW.CELAKA PUNYA PAS!!!!!!!KAU JANGAN JUAL ISLAM DENGAN KAFIR NI WAHAI PUAK PAS.BLOGGER TIDAK BOLEH BERKOMPROMI DALAM HAL INI.TAKBIR!!!ALLAHUAKBAR!!!!!!!!!!!!!!ALLAHUAKBAR!!!!!!!!!ALLAHHUAKBAR!!!!!!!!!!!KITA SERANG PUAK MUNAFIK SEPERTI MANA SAIDINA ABU BAKAR MENYERANG PUAK AR RIDDAH.
Inilah Hujah PAS sekarang iaitu dalam al-Quran, Allah S.W.T. pernah menurunkan ayat:

Demi sesungguhnya! Allah reda akan orang-orang yang beriman, ketika mereka memberikan pengakuan taat setia kepadamu (wahai Muhammad) di bawah naungan pohon (yang termaklum di Hudaibiyah); maka (dengan itu) ternyata apa yang sedia diketahuiNya tentang (kebenaran iman dan taat setia) yang ada dalam hati mereka, lalu Ia menurunkan semangat tenang tenteram kepada mereka, dan membalas mereka dengan kemenangan yang dekat masa datangnya; surah Fath : 18

NIZAR NAK SAMAKAN SIDANG DUN HARAM DENGAN HUDAIBIYAH.KALAU CAMTU ANALOGI SEMPIT BELIAU, JUAL CAMBRY DAN PAKAI KUDA, UNTA DAN KELDAI.NIZAR MENGHINA RASULULLAH SAW.NIZAR NAMRUD HINA MAHA SUCI ALLAH.