feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

INILAH PAS, PKR DAN DAP PADA HAKIKAT SEBENAR

1.PAS PERAK SERING BERMAIN DENGAN NAMA ISLAM.ISLAM DIJADIKAN BOLA YANG BOLEH DISEPAK-SEPAK OLEH PAS.KEMAMPUAN PAS MENGGUNAKAN HADIS DAN QURAN MENYEBABKAN MELAYU TERPERANGKAP.PENCERAMAH PAS BERBONDONG BONDONG MAI KE BUKIT GANTANG DAN BERKAMPUNG DI KG CHANGKAT IBOL.DENGAN NADA KERAS MEREKA MENYERANG PERIBADI UMNO DI DALAM MASJID.SEDANGKAN HATI MEREKA BERSIFAT SYAITAN.BERSATU DENGAN PARTI YANG BERSAHABAT DENGAN SYAITAN, SAMALAH MENYOKONG UNDI UNTUK KE NERAKA.SALMAN RUSHDIE PUN PANDAI BAB-BAB ISLAM.RICHARD PUN PANDAI ISLAM. TAPI SEMUANYA MUSUH ISLAM.
2. PERSATUAN SYAITAN SEDUNIA AKAN BERKAMPUNG BERSAMA PENCERAMAH PAS DAN PKR DI BUKIT GANTANG.MAZMUMAH BERMAHARAJALELA..IBLIS SELAKU KETUA SEGALA SYAITAN, AKAN BERSAMA-SAMA DENGAN NIZAR NAMRUD UNTUK MEMUSNAHKAN TENTERA DAN PANJI ISLAM YANG DI BAWA OLEH UMNO.
3. PENCERAMAH PAS AKAN MEMASTIKAN KUASA SYAITAN AKAN MENAKLUKI JIWA ORANG ISLAM DI BUKIT GANTANG.BETAPA SERONOKNYA SETIAUSAHA SYAITAN YANG SENTIASA MENAIP DI DALAM BLOG-BLOG MEREKA BAGI MEMPERTAHANKAN ROH NAMRUD DI DALAM JIWA NIZAR.
MY SRIMUARA AKAN TERUS MENDEDAHKAN SIRI-SIRI CERAMAH MEREKA SEPANJANG TEMPOH BERKEMPEN.NANTIKAN LIVE DARI BUKIT GANTANG.TAKBIR!!!