feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

TAKBIR!TAKBIR!TAKBIR ALLAHUAKBAR....

YAHUDI TERUS MENYERANG ISLAM PALESTIN.SAMALAH ANWAR IBRAHIM TERUS MENYERANG ISLAM DI MALAYSIA DENGAN MEMBENARKAN PERKATAAN ALLAH DIGUNAKAN OLEH GEREJA DI DALAM BIBLE.ANWAR MENYAMAI DAN MENGATASI YAHUDI DI MALAYSIA.SEHINGGA KINI ANWAR MASIH LAGI TAK MAMPU MEMBAKAR BENDERA YAHUDI DAN AMERIKA.KENAPA ANWAR?

COME......UMNO MENGALU-ALUKAN PENGHIJRAHAN BESAR-BESARAN AHLI DAP DAN PKR KE DALAM BN.TERNYATA NIZAR ANAK DIDIK PAS DAN AHMAD AWANG GAGAL.AHMAD AWANG YANG SOMBONG YANG BERSAHABAT DENGAN KAFIR DAP TERNYATA TIDAK MAMPU LAGI MELAWAN KETENTUAN ALLAH.TAKBIR! TAKBIR!TAKBIR!
MAI LA MASUK BN WALAUPUN HANGPA DAH DIDIDIK OLEH PKR MELAKUKAN RASUAH.NANTI KUMPULAN ULAMAK MUDA AKAN TARBIYYAH HANGPA NO.


YA ALLAH YANG TUHANKU, YA RABBULJALIL, KAU BERILAH PETUNJUK DAN KEMENANGAN KE ATAS KEPIMPINAN PEJUANG MELAYU DI NEGERI PERAK.BERILAH MEREKA KEKUATAN UNTUK MENENTANG MUSUH ISLAM DAN MUSUHMU YAKNI PAS YANG MENGHINA AGAMA ISLAM DAN DAP KAFIR YANG MAHU AGAMAMU MUSNAH DIMUKA BUMI INI.AMIN YA RABBAL A'LAMIN
TERKINI : BN AKAN BENTUK KERAJAAN BARU PERAK.NYAHKAN MALAUN PAS PERAK DAN DAP.LEPAS NI MISBAHUL BOLEH MENYAWIT DEKAT BAGAN DATOH SEMULA.