feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

MAHFUZ HINA KE BAWAH DULI TUANKU SULTAN PERAK.

MAHFUZ OMAR BEKAS PEKERJA MAJLIS PERBANDARAN JER DI PENANG DULU.TIADA KELULUSAN.CAKAP BAHASA ARAB DAN BAHASA INGGERIS BERTERABUR.CUBA SURUH DIA JWAB SOALAN KARANGAN BM UPSR DAN PMR PUN BELUM TENTU LULUS DAPAT A.OKLAH BAGI DIA JAWAB SOALAN SAINS DAN MATEMATIK UPSR DALAM BI.CONFIRM DAPAT C ATAU D.CAKAP TAK SELUPA BIKIN.RIAK BILA BERJALAN.SEKUTU EDORGAN ANUAR.
BELIAU TERLUPA YANG ORANG LAIN MELIHAT ANAKNYA YANG NAKAL MACAM ANAK ORANG LAIN.BLOGGER MUJURLAH ADA PRINSIP TAK MAU MALUKAN SANGAT MAHFUZ NI SEBAB KAWAN-KAWAN BLOGGER SELALU SANGAT DENGAN ANAK DIA DI ALOR SETAR.KATA KAWAN BLOGGER "ANAK MAHFU TU PUN ADA NAFSU GAK....."ADA NAFSU?NAK TAHU TUNGGU KITA BUKA PEKUNG MAHFUZ DALAM MENDIDIK ANAK-ANAKNYA...........................

KUALA LUMPUR, 4 Feb (Hrkh) - Ketua Penerangan PAS, Datuk Mahfuz Omar memohon agar Sultan Perak tidak mengizinkan Barisan Nasional (BN) menubuhkan kerajaan di Perak dengan mengheret dua Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) yang menghadapi tuduhan rasuah untuk mendapatkan majoriti mudah."Jika Sultan mengizinkan penubuhan kerajaan Perak dengan cara seperti itu, ia bukan sahaja dibimbangi akan mencemarkan nama baik istana malah ia akan memberi kesan kepada pertuduhan rasuah ke atas Jamaluddin (Mohd Radzi) dan Mohd Osman (Mohd Jailu). ( CELAKA PUNYA MAHFUZ .BAGI ARAHAN PADA SULTAN PERAK.KURANG AJAR.CUBA KAU CAKAP PADA SULTAN KEDAH.CONFIRM KENA TARIK DATO TU.SUKA HATI SULTAN PERAK LA.DIA PUNYA KUASA.KAU JADI MP BUAT KERJA.JALANKAN TANGGUNGJAWAB.YANG NAK PI AMBIL TUGAS SULTAN WAT PE.KAU PUN NAK JADI NIZAR DAN DAP YANG KURANG AJAR PADA SULTAN MELAYU)

"Sebagaimana yang diketahui Sultan Perak sendiri, Jamaluddin dan Mohd Osman akan menghadapi tuduhan rasuah dan tindakan mereka menyokong BN walaupun sebagai ADUN Bebas dilihat sebagai usaha untuk membolehkan tuduhan ke atas mereka digugurkan," kata Ahli Parlimen Pokok Sena itu. Jika tuduhan ke atas mereka digugurkan, katanya, adalah dibimbangi rakyat akan melihat tuduhan ke atas mereka digugurkan berikutan persetujuan istana membenarkan BN membentuk kerajaan melalui majoriti mudah hasil penyertaan kedua-dua ADUN yang dituduh rasuah itu. ( OOOOOO....SEBELUM NI KAU KATA RASUAH 2 MALAUN NI BN YANG ATUR.SEKARANG HANG KATA LAIN PULA.HARAMJADAH...MUNAFIK.DULU KEMPEN DI PERMATANG PAUH KATA LAIN.SEKARANG KATA LAIN.B***H PAK HANG LA.CAKAP MACAM LAN***)ASTAGHAFIRULLAH.BLOGGER CUKUP BEBULU DENGAN PUAK MUNAFIQ MACAM MAHFUZ NI)
"Jika perkara itu berlaku, adalah dibimbangi rakyat akan melihat istanalah yang membebaskan kedua-duanya dari tuduhan rasuah. "Semua pihak maklum, jika mereka masih berada dalam kerajaan Pakatan Rakyat (PR), tidak mungkin tuduhan ke atas mereka digugurkan," katanya.
Mahfuz memohon Sultan Perak agar tidak melakukan sesuatu yang boleh menyebabkan baginda dituduh mengizinkan "penubuhan apa yang didakwa sebagai kerajaan kaki rasuah". "Malah istana juga mungkin dituduh membiarkan dua orang yang dituduh rasuah berada dalam gerombolan yang memerintah Perak melalui apa yang dilihat sebagai tindakan merasuah juga - malah turut dilihat menggunakan ugutan untuk membentuk kerajaan. ( MAHFUZ UGUT SULTAN PERAK.CELAKA BETUL.KATAKAN 1000 KALI CELAKA PADA MAHFUZ.UGUT SULTAN.WAHAI RAKYAT PERAK BANGKIT BERARAK KE RUMAH MAHFUZ.PERANG HABIS-HABISAN.DIA HINA SULTAN PERAK.DIA UGUT SULTAN PERAK.)
"Tidak ada siapa pun yang dapat mahu melihat Sultan Perak dituduh membiarkan negeri di bawah naungan baginda dicengkam oleh gerombolan yang membentuk kerajaan melalui tindakan yang didakwa menggunakan ugutan dan rasuah," kata beliau. Mahfuz juga tidak mahu melihat Sultan Perak dituduh merestui apa yang didakwa sebagai perancangan mengugut dan merasuah secara besar-besaran semata-mata kerana hendak menebus ego seseorang yang hendak menjadi Perdana Menteri ketika cita-citanya menerima tamparan hebat apabila indeks kepercayaan terhadapnya jatuh merudum. "Jika Sultan terpalit dengan tuduhan sedemikian, ia merupakan satu detik hitam terhadap nama baik baginda yang selama ini merupakan Sultan yang sangat dihormati malah disanjung sebagai bekas Ketua Hakim yang begitu komited memelihara kedaulatan undang serta kesusilaan bangsa Melayu dan umat Islam. ( TENGOK DIA HINA LAGI KE BAWAH DULI TUANKU.DIA AJAR TUANKU MACAM DIA AJAR DIA KURANG AJAR DENGAN ORANG LAIN)
"Kita tidak mahu sama sekali melihat Sultan Perak yang juga ketua urusan agama Islam di dalam negeri di bawah naungan baginda dituduh mencemarkan nama baik istana malah institusi Raja Melayu sendiri apabila didakwa mengizinkan penubuhan apa yang didakwa sebagai kerajaan perasuah," katanya. ( EWAH PANDAI JE KATA KERAJAAN PERASUAH.YANG NIZAR BAGI TENDER DAN TUKUL BESI PADA PUAK-PUAK PAS TU APA.TU BUKAN RASUAH.MAHFUZ KAU NI BODOH BETUL LA.BELAJAR TAK TINGGI.KAU NAK BOONG RAKYA?KERAJAAN SEBELUM NI PERASUAH.NANTI KERAJAAN BN AKAN BONGKARKAN 11 BULAN PR MEMERINTAH DAN BERAPA BANYAK RASUAH DILAKUKAN.HANG PI PESAN DEKAT NIZAR TU, BAWA SEKALI FAIL2 SULIT.KALAU TAK MEMANG KENA BONGKARLAH)


Mahfuz juga mengecam Datuk Najib Tun Razak yang berharap sangat hendak menjadi Perdana Menteri Mac ini yang dilihat menjadi pengarah kepada konspirasi mengheret dua ADUN yang dituduh rasuah itu untuk membolehkan BN membentuk kerajaan di Perak. "Kita tidak tahu berapa banyakkah wang terlibat dalam menjayakan konspirasi itu tetapi Najib dilihat tidak ada moral lagi untuk diterima oleh rakyat negara ini sebagai Perdana Menteri. "Rakyat tidak akan menerima dan mempercayai Perdana Menteri yang dilihat mengotorkan nama negara" katanya.
Najib, katanya lagi, juga dilihat melaksanakan apa yang dibimbangi oleh bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad. "Dr Mahathir bimbang Malaysia akan dipimpin oleh perasuah selepas pemilihan Umno Mac ini yang diakui oleh para pemimpin Umno sendiri sebagai begitu tercemar dengan kejijikan rasuah. "Adalah amat malang apabila Najib dilihat mengeksport kejijikan rasuah yang memburukkan Umno itu ke dalam pembentukan dan keanggotaan kerajaan Perak ," katanya. ( OOOOO KENYATAAN ANWAR YANG KATA MP BN NAK LOMPAT PR SERAMAI 30 ORANG TU TAK JIJIK BAHALUL HOI.KAU TAK PUAS HATI APA LAGI MAHFUZ.BUAT KEJE UNTUK RAKYAT DAN BUKAN UNTUK ANWAR.MASA ANWAR DOK ACAH 16 SEPTEMBER, KAU SOKONG.KAU KATA MP BEBAS DAN DEMOKRASI.PERANGAI MACAM BABI....)