feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

KAMPUNG SITIAWAN INDIKATOR 11 BULAN NIZAR MEMERINTAH

NI GAMBAR SUNGAI KG SITIAWAN BILA AIR PASANG BERLAKU.DULU SUNGAI NI GAH DENGAN KAKI PANCING YANG MEMANCING DI TITI YANG MENGHUBUNGKAN KG SITIAWAN DENGAN SEBUAH KG LAGI IAITU KG DERALIK.BERDASARKAN SUMBER PEJUANG ISLAM MANJUNG, TITI TERSEBUT TELAH HILANG DAN LENYAP AKIBAT KORUPSI KEPIMPINAN KETUA KAMPUNG KETIKA ITU.AHLI PAS KG SITIAWAN SAMPAI KESUDAH TAK BERANI NAK DAKWA BEKAS KETUA KG YANG BERNAMA KASSIM KE MUKA PENGADILAN.MEREKA CUMA BERANI CAKAP DIBELAKANG SAHAJA.INILAH KERJA PAS.11 BULAN MEMERINTAH, MENGAPA KES TIDAK DI BAWA DAN MENGAPA TIDAK DIMAJUKAN KAWASAN PERKAMPUNGAN MELAYU INI WAHAI NIZAR?TIADA SATU PROPOSAL PUN YANG NIZAR NAMRUD BUAT UNTUK PEMBANGUNAN KAMPUNG MELAYU.
NI CUMA TINGGAL TUNGGUL TITI TERSEBUT.KATA PEJUANG ISLAM MANJUNG, TAK SAMPAI 2 TAHUN TITI INI RUNTUH.MANA BOLEH PROJEK AWAM RUNTUH DALAM TEMPOH 2 TAHUN.SIAPA YANG BERSALAH?MENGAPA NIZAR TAKUT DALAM HAL INI?

TIADA NAMPAK BEKAS ATAU TIANG TITI PUN.GAMBAR INI PEJUANG ISLAM MANJUNG BERIKAN KEPADA BLOGGER.DIA MAKLUMKAN PADA BLOGGER, DIA TERPAKSA MENCERITAKAN PERKARA SEBENAR WALAUPUN PAHIT KERANA DIA LIHAT NIZAR NAMRUD DAH MACAM ORANG BUKAN ISLAM.NIZAR NAMRD PERNAH DATANG KE DEWAN KG SITIAWAN BERSEBELAHAN DENGAN SUNGAI INI SEBAGAI MB PERAK.TAPI DALAM UCAPANNYA, SIKITPUN TAK CAKAP NAK BANGUNKAN KAWASAN MELAYU.AKHIRNYA 999 TAHUN DIBERIKAN PADA DAP.INILAH NIZAR NAMRUD 11 BULAN MEMERINTAH.
HA ! HA! ADA SATU TUNGGUL TIANG JETI.SEBERANG YANG NAMPAK SIKIT TANAH TU JALAN NAK MASUK KE KG DERALIK YAKNI KAWASAN DI BAWAH DUN PASIR PANJANG.SEMAKKAN?SAMA SEPERTI SEMAKNYA PEMIKIRAN NIZAR NAMRUD 11 BULAN MEMERINTAH.SEBELUM ADA KUASA , MACAM-MACAM DIPERSALAHKAN UMNO.BILA ADA KUASA SENYAP MACAM TAK DE TELUR.PADAHAL KAWASAN INI BOLEH DIMAJUKAN DENGAN PROJEK PELANCONGAN.BLOGGER SEMPAT DATANG KESINI MEMBUAT TINJAUAN 2 BULAN YANG LALU.
TERIMA KASIH PEJUANG ISLAM MANJUNG DALAM PEMBONGKARAN 11 BULAN NIZAR MEMERINTAH