feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

HARAMJADAH.NIZAR NAMRUD PETUALANG DAN PENDERHAKA KETUA AGAMA ISLAM DI PERAK

SEWAKTU MEREKA MENANG DENGAN MAJORITI MUDAH DI PERAK, NIZAR DENGAN BANGGANYA MERASAKAN BELIAULAH YANG PALING LAYAK MENJADI MB SEBAB BELIAU SEORANG JURUTERA YANG TELAH MENGGUNAKAN WANG KERAJAAN DI UK.NIZAR BONGKAK DAN UJUB KERANA BELIAU MERASAKAN TIADA YANG PANDAI SELAIN BELIAU.BELIAU TERLUPA, BELIAULAH YANG PALING BODOH DALAM ILMU PENTADBRAN DAN PENGURUSAN SEBUAH ORGANISASI.NIZAR, SEORANG MANUSIA YANG TIADA PENGALAMAN DALAM PENTADBIRAN.BELIAU HANYA MENJADI PEKERJA BIASA SAHAJA SEPERTI SEORANG JURUTERA.
SEWAKTU MENGAMBIL KUASA, BELIAU TERLUPA DENGAN SUMPAH KUASA MB YANG DI BACA DI HADAPAN SULTAN DAN RAJA MUDA.NIZAR SEKARANG TELAH TERMAKAN SUMPAH.PERCAYALAH CAKAP BLOGGER, NIZAR ADALAH ORANG PERTAMA YANG TERMAKAN SUMPAH DAN MENJADI GILA MEROYAN DALAM TEMPOH TERDEKAT.DAULAT TUANKU SULTAN PERAK TIDAK MENGAMUK LAGI.
DAULAT TUANKU! PATIK BLOGGER MY SRIMUARA MEMOHON SEMBAH AGAR TUANKU MENUNJUKKAN KEDAULATAN TUANKU SEBAGAI SULTAN SEKALIAN RAKYAT DI PERAK.DAULAT TUANKU! PATIK BERMOHON SEBAB AGAR DIKHIANATI SEKALIAN KEPIMPINAN PAS DI PERAK YANG LUPA DARATAN SEHINGGA SANGGUP MENCEMUH TUANKU.
DAULAT TUANKU! PATIK BERMOHON SEMBAH AGAR TUANKU MELUCUTKAN SEGALA HAK PANGKAT YANG DIKURNIAKAN KEPADA NIZAR, NGEH DAN SEKUTUNYA SERTA MELUCUTKAN HAKNYA SEBAGAI RAKYAT PERAK DAN MENGGALIKAN SEKALIAN TANAH DI TAPAK RUMAHNYA SEDIA ADA DAN TANAH ITU DICAMPAKKAN KE DALAM LAUT.
DAULAT TUANKU! PATIK BERMOHON SEMBAH, AGAR TUANKU MENYAHKAN MEREKA DARI BUMI PERAK.KERANA MEREKA TAMAKAN KUASA, MAKA TUANKU MENJADI MANGSA.
DAULAT TUANKU! JIKA PATIK DITAKDRIRKAN TERKORBAN DALAM PERANG JIHAD INI, PATIK RELA KERANA ISLAM DAN TUANKU!
DAULAT TUANKU! DAULAT TUANKU! DAULAT TUANKU
TAKBIR ! ALLAHUAKBAR
TAKBIR ! ALLAHUAKBAR
TAKBIR! ALLAHUAKBAR
HANCUR...........HANCUR...............HANCUR NIZAR