feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

HAKIM MOHAMAD ARIFF, NIZAR NAMRUD DAN V.SIVAKUMAR

CIAN NIZAR NAMRUD.SEKARANG DOK JAJA BERJALAN KESANA SINI BERCERAMAH.TAK TURUN KAWASAN.TAK TOLONG ORANG KAMPUNG DI DUN PASIR PANJANG.MANA PERNAH TURUN ESTET SG WANGI.MANA PERNAH TURUN KG PASIR PANDAK.LA NI DOK GILA BERCERAMAH NAK KATA DIA BETUL.AMANAH ALLAH DIKETEPIKAN.LAKNAT KAU NIZAR NAMRUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V.SIVAKUMAR INDIA PERTAMA YANG DILANTIK SEBAGAI SPEAKER DUN PERAK DAN INDIA PERTAMA YANG MELAWAN KUASA SULTAN PERAK MEWAKILI RAJA-RAJA MELAYU.SIVAKUMAR INGKAR TITAH TUANKU DAN TAKUT NAMANYA DISINGKIR SEBAGAI SPEAKER.SEJAUHMANAKAH KEKEBALAN SEORANG SPEAKER?BENARKAH SPEAKER TIDAK BOLEH DIPECAT ATAU DITUKAR?JIKA BENARLAH SEPERTI KATA PAKATAN RAKYAT, MENGAPA APABILA BN KALAH DI PERAK, SPEAKER BN TIDAK DITERUSKAN PERKHIDMATANNYA?DALAM HAL INI, SPEAKER PR DIKALAHKAN MELALUI PINDAHAN NISTA TIDAK PERCAYA 3 CALON BEBAS KEPADA BN.SIVAKUMAR TIADA TELOQ.FUCK U!!!!!!DIA TAKUT, JIKA 7 ADUN BN MASUK SIDANG DUN DAN BUAT PERTUKARAN SPEAKER.MAKA LEPAS TU DIA BOLEH JUAL TOSE JE LA......

Gambar:Barisan peguam PAS yang terlibat dalam petisyen Pilihan Raya N.06 Kubu Gajah dan P.67 Kuala Kangsar pada Jun 2008. Hakim Tuan Arif adalah yang ketiga dari kanan di barisan hadapan. Boleh percaya ke hakim ni?Jika Anwar boleh minta secara suka hati tukar hakim, menapa tidak Zambry............atau Nizar Nak Menang dalam keadaan tidak bertelur?