feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

ELIZ BOGEL ATAU SEPARUH BOGEL.SEMUANYA SOAL HATI

SEDIH ELIZ APABILA HATINYA DILUKAI.JIWANG JUGA ELIZ.NANGIS DIA MASA BUAT PRESS CONFERENCE SEMALAM.BLOGER SIMPATI GAK, TAPI YANG DAPAT SEDAP ORANG PKR JUGA.ELIZ BAGI PUN PADA ORANG PKR JER.
MASALAHNYER SEKARANG, BOY ELIZ TU BUKAN CINTA SANGAT PADA DIA.JUST SUKA2.BIASA LA HIDUP DI KOTA.PENUH SENGSARA.TAPI BOY NI CERDIK GAK. BOLEH BUAT GAMBAR LAGI.MASA SERONOK MANA DOK FIKIR BOY NAK AMBIL GAMBAR.TU LA PADAHNYA BAWA JANTAN DALAM RUMAH.NAK SALAH SIAPA LAG.SALAH ELIZ LA...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teman lelaki Wong dipanggil beri keterangan
18/02/2009 1:05pm ( UTUSAN ONLINE)
SHAH ALAM 18 Feb. — Teman lelaki anggota Dewan Undangan Negeri Selangor kawasan Bukit Lanjan, Elizabeth Wong, akan dipanggil untuk memberi keterangan berhubung siasatan kes penyebaran gambar separuh bogel wanita itu hari ini.
“Teman lelaki wakil rakyat itu akan memberi keterangan di Ibu Pejabat Polis Petaling Jaya,” kata Ketua Polis Selangor Datuk Khalid Abu Bakar kepada pemberita selepas merasmikan program Bengkel Khas Majikan Kerajaan (PDRM) 2009 di sini hari ini. Beliau berkata polis menerima dua keping gambar bogel ahli politik berumur 37 tahun itu dalam bentuk kepingan dan cakera padat daripada seorang wartawan Malay Mail. “Dua wartawan Malay Mail dan dua wartawan The Sun telahpun dipanggil untuk memberi keterangan berhubung (laporan berita) pengedaran gambar berkenaan,” katanya.
Wong, 37, yang juga merupakan anggota Exco kerajaan negeri Selangor, semalam menawarkan diri untuk meletak jawatan dan juga mengosongkan kerusi Bukit Lanjan setelah gambar bogelnya tersiar dalam Internet. — Bernama
ULASAN : SEKEJAP GAMBAR SEPARUH BOGEL.SEKEJAP GAMBAR BOGEL DAN CD.YANG PENTING KATA DASARNYA " ELIZ BOGEL"