feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

DEMI ALLAH, SESIAPA ANG MENENTANG SULTAN DAN RAJA AKAN TETAP KU TENTANG SEHINGGA KE SYAHADAH YANG TERKAHIR.TAKBIR! ALLAHUAKBAR

KERANA MEREKA NIZAR MENANGIS DAN NGEH MENGGILA.NIZAR TERUS DISAMPUK SAWAN YANG TAK MENENTU.BAGINYA SULTAN ERAK SEPERTI RAKYAT BIASA.DIA TETAP INGKAR ARAHAN TUANKU.IBRAT NAMRUD MENENTANG KUASA ALLAH.NIZAR DAN PAS DAH MULA TAK NAMPAK ALLAH.DIA HANYA BERKIBLATKAN DAP LAKNATULLAH DAN ANWAR AL YAHUD.
MACAM MANA ALLAH NAK MAKBULKAN DOA SOLAT HAJAT MEREKA DI RUMAH MB.BOLEH SAKSIKAN, ORANG PAS KURANG AJAR.DIKALA YANG LAIN BERDOA MASIH ADA LAGI YANG BER SMS. GUNA HP DAN HINA ALLAH.

TAK RAMAI MANA PUN.KATA 10 000 RIBU ORANG.YANG BELAKAN TU MENGAPA TAK SEMBAHYANGTANG SINI PUN KTA DAH TAHU, PAS MEMAINKAN TUHAN.TAKKAN MUSLIMIN PAS ADA YANG TURUN HAID SEHINGGA TAK BOLEH SOLAT HAJAT SEKALI.

OOOO KEMBALIKAN KUASA RAKYAT.MASA ANWAR NAK BELI 30 ORNG MP BN HANGPA TAK INGAT LANGSUNG PADA KUASA RAKYAT.APA HARU BIRUKAN RAKYAT MALAYSIA.HANGPA CONTENG DEMOKRASI.LA NI HANGPA SURUH KEMBALIKAN KUASA RAKYAT.KUASA SULTAN TANG MANA?NAK IKUT ANWAR TUBUH REPUBLIK KER PAS ? NAK KUASA SANGAT ?ALLAH DAH BAGI 11 BULAN.MENGAPA SOMBONG SANGAT?CELAKA DAN HARAMJADAH.PERANGAI TAK SEMIAK LANGSUNG.CAKAP MACAM BIAWAK LIDAH BERCABANG.RELAKS LA WAHAI PAKATAN RAKYAT. BAGI JE KUASA TU.NANTI KALAU KEDUA DUA BEHRANG DAN CHANGKAT JERING SANGKUT KES RASUAH, KITA BUAT PILIHANRAYA KECIL.JANGAN DOK KALUT MACAM DAP.

WAHAI SEKALIAN KEPIMPINA ULAMAK PAS , PKR DAN ULAR DALAM SEMAK DAP, INGAT SINI,KUMPULAN ULAMAK MUDA PERAK TETAP BERSAMA MEMPERTAHANKAN KUASA SULTAN DAN BERDOA AGAR DIHANCURKAN MANUSIA YAN ZALIM PADA ALLAH SEPERTI KAMU SEMUA.TAKBIR! ALLAHUAKBAR