feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

APAKAH INI PERANCANGAN EZAM?

DIKALANGAN KEPIMPINAN PKR ADA YANG MENYEBUT NAMA EZAM SEBAGAI PERANCANG STRATEGI LICIK INI.HANYA EZAM SAHAJA YANG MEMPUNYAI LINK YANG AMAT KUKUH DENGAN SEMUA PERGERAKAN JENTERA AMK.APAKAH INI TELAH DIRANCANG BEGITU LAMA UNTUK MENJATUHKAN KREDIBILITI KAUM CINA DALAM PKR?ATAU APAKAH INI RANCANGAN ANWAR ATAU RANCANGAN AZMIN YANG CEMBURU DENGAN KEMESRAAN ELIZ BERSAMA MB KHALID GAGAP?INILAH PERMAINAN POLITIK SEBENAR PKR.
SIVARASA AKAN TERKENA SELEPAS INI?INI KATA-KATA KAWAN BLOGGER DALAM RANGKAIAN BLOG YANG LAIN.SIVARASA PUN KENA BECAREFUL.JANGAN RASA DIRI KAMU BERMORAL SANGAT.

I LOVE U....ARE U LOVE ME ELIZ? ( KATA HILMI MALEK).HANYA HILMI DAN ELIZ SAHAJA YANG TAHU.DIBERITAKAN ANWAR SEDANG MEMBERIKAN TEKANAN KEPADA HELMI UNTUK MEMAKSA HELMI MENGELUARKAN KENYATAAN BAHAWA SEMUA YANG BERLAKU ADALAH DISEBABKAN HABUAN YANG UMNO BERIKAN KEPADANYA.JIKA BENAR LELAKI YANG BERSAMA ELIZ ITU ISLAM BERNAMA HELMI MALEK, MAKA HELMI PERLU DIHUKUM MENGIKUT CARA SYARIAH.BERSEDIAKAH PAS MENGHUKUM RAKAN SEKUTUNYA DENGAN CARA SYARIAH?DR LO LO PUN DAH BERSIMPATI DENGAN MAKSIAT..........