feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

ADUN PKR SEMUA KANTOI KERANA SEKS

SEMUA KEPIMPINAN PKR JADI JAHAT KERANA BOS NYA PALING JAHAT.ANWAR AL YAHUD DARI DULU TERKENAL DENGAN KAKI MAIN PEREMPUAN DAN MAIN LELAKI ( BUKAN BLOGGER KATA, TAPI KAWAN2 BAIK ANWAR KATA).BLOGGER TAK TERKEJUT , SEMUA ADUN PKR TERLIBAT DENGAN RASUAH SEKS.BAGI MEREKA YANG KEMBALI KEPADA BN, SEBENARNYA MEREKA TAHU UMNO AKAN MENDIDIK MEREKA KE ARAH KEMULIAAN
ALOR SETAR: Kedah akan menghadapi satu pilihan raya kecil apabila Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Selambau, V. Arumugam meletakkan jawatannya sebagai wakil rakyat kawasan berkenaan berkuat kuasa serta merta.Menteri Besar, Datuk Seri Azizan Abdul Razak ketika mengesahkan perkara itu memberitahu, beliau menerima surat peletakan jawatan Arumugam sebagai ADUN Bukit Selambau dan Exco kerajaan negeri menerusi dua pucuk surat yang dihantar kepadanya dan Speaker Dewan Undangan Negeri (DUN) Kedah, Datuk Dr. Abdul Isa Ismail petang tadi.


KANTOI KERANA KES PEREMPUAN.DIKATAKAN MEMPUNYAI PEREMPUAN LUAR YANG TAK HALAL.KALAU ORANG KAMPUNG KATA ADA PEREMPUAN SIMPANAN SECARA HARAM.SEBELUM NI PUN KEPIMPINAN PKR PERAK DIKAITKAN DENGAN KES RASUAH SEKS.BLOGGER TAK SALAHKAN MEREKA KERANA PEMIMPIN DE FACTOR MEREKA PUN KAKI SEKS.