feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

PKR =PEMBOHONG KEPADA RAKYAT

"INGAT! RAKYAT MALAYSIA SEKALIAN, SAYA AKAN PASTIKAN SEMUA AHLI PAS AKAN BERSAMA SAYA DAN RAKYAT MALAYSIA AKAN SAYA TERUS BOHONGI.INGAT ORANG ISLAM SEKALIAN, SEKIRANYA SAYA MENJADI PM, MAKA SAYA AKAN PASTIKAN ISTILAH "ALLAH" AKAN DIGUNA PAKAI SECARA TERBUKA OLEH ORANG KRISTIAN DAN INGAT ORANG ISLAM SELEPAS INI SAYA AKAN MELULUSKAN SEMUA PERMOHONAN KELUAR ISLAM KERANA SAYA ADALAH AGEN YAHUDI"....SEBAK MENDENGARNYA MENJELANG SYAWAL.
Pakatan belum utus surat kepada Agong


Pakatan Rakyat belum mengutus surat kepada Istana Negara bagi menghadap Yang di-Pertuan Agong untuk menyerahkan senarai nama ahli parlimen BN yang menyokong gabungan pembangkang sebelum membentuk kerajaan baru. Anggota sekretariat Pakatan Rakyat, Johari Abdul yang diberi tanggungjawab menyerahkan surat itu berkata, beliau sedang menunggu arahan untuk berbuat demikian. Beliau yang juga ahli parlimen Sungai Petani menambah, apabila ketiga-tiga pemimpin tertinggi PKR, DAP dan PAS memberikan arahan, beliau akan menghantarnya. Johari berkata, beliau bagaimanapun tidak mengetahui isu kandungan surat itu. “Saya cuma tukang hantar, orang suruh hantar saya hantar,” kata bekas ketua perhubungan PKR Kedah kepada Malaysiakini hari ini. Mengulas sama ada surat kepada baginda menjadi sebahagian starategi Pakatan untuk mengambil alih pentadbiran daripada kerajaan BN, Johari berkata: “Ada sebab kita letakkan 23 September (sebagai tarikh akhir untuk panggil sidang khas parlimen). "Kalau (perdana menteri) Datuk Seri Abdullah (Ahmad Badawi) gagal – hari ini sudah berakhir – kita ada strategi selepas 23 September. Kita ada rancangan.” Ketua penerangan PKR Tian Chua ketika dihubungi enggan mengulas lanjut perkara itu. Tambahnya, tidak ada pemimpin Pakatan yang bercakap tentang perkara itu dan "persoalan ini tidak wujud." Mereka diminta mengesahkan kenyataan ahli jawatankuasa pusat PAS Dr Mujahid Yusof Rawa yang dilaporkan menyebut Pakatan Rakyat telah mengutuskan surat rasmi bagi memohon mengadap Seri Paduka minggu lepas. Beliau yang juga ahli parlimen Parit Buntar berkata, Pakatan Rakyat bergantung kepada Istana Negara untuk menasihatkan perdana menteri supaya memanggil sidang khas Parlimen untuk berdepan dengan usul tidak percaya yang mahu dibentangkan oleh pembangkang. Malaysiakini hari ini difahamkan surat kepada baginda telah disediakan
BERTANDA MERAH INILAH BUKTI PEMBOHONGAN NYATA DI BULAN PUASA OLEH PAS DAN PKR KEPADA RAKYAT MALAYSIA.CAKAP MACAM ORANG BODOH...TIADA HOTAKKKK....BOHONG MASUK NERAKA.SUDAH LA TU KEDUA DUANYA ISLAM.BAIK BERBUKA LA JOHARI DAN MUJAHID!!!!