feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

KEGAGALAN 100 HARI DAP DAN PKR MEMERINTAH PULAU PINANG


TAHNIAH KEGAGALAN PAKATAN RAKYAT DI PULAU PINANG!!!!!
1. KEGAGALAN MEMBAYAR GAJI PEMAIN BOLA SEPAK PULAU PINANG ( 4 BULAN BEB)-PRESIDEN PERSATUAN BOLA SEPAK PULAU PINANG IALAH TKM MOHD FAIRUZ.APA PUNYA BODOH TAK TAHU NAK URUS DANA BAGI GAJI PADA PEMAIN.ITU PUN CAKAP BESAR.
2. MEMBENARKAN SYARIKAT ARAK MEMBUKA GERAI DI KARNIVAL BELIA NEGERI DI JURU.TAHNIAH PADA PAS KERANA MENGHALALKAN PROMOSI ARAK PADA BELIA MELAYU.PAS CAKAP MACAM KELAM KELABUT.KALUT DAN BERBOHONG DENGAN TUHAN.
3.PEMBERIAN BANTUAN BERAS KEPADA ORANG MISKIN.APAKAH PEMBELIAN BERAS INI MELALUI TENDER TERBUKA ATAU TERTUTUP?SIAPAKAH YANG MEMPEROLEHI TENDER INI?JUAK DAP ATAU PKR?ADA YANG MERUNGUT PERLU TAMBAH WANG UNTUK DAPATKAN BANTUAN BERAS INI.
4. PEMBERIAN TAMBAHAN WANG GURU KAFA RM 50.00.MANA DAPAT LAGI.DAH 100 HARI LEBIH MEMERINTAH.PEMBOHONG PUNYA FAIRUZ.FAIRUZ KULI LIM GUAN ENG .TAKUT AMBIL DANA KERAJAAN NEGERI BAYAR PADA GURU KAFA.TAK KAN NAK GUNA WANG ZAKAT.KATAKAN FAIRUZ MAHAGURU DAN PANGLIMA TAPI TAKUT DENGAN LIM GUAN ENG.
5. PEMBERIAN RM 100.00 PADA GOLONGAN MISKIN.MANA ADA.MEKANISME APA YANG LIM GUAN ENG NAK GUNA.GUNA MEKANISME BERCAKAP AJELAH.