feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

KETAMAKAN KUASA INSAN BERNAMA ANWAR IBRAHIM


Bekas Timbalan Perdana Menteri itu berkata, beliau boleh mengadakan rundingan dengan wakil rakyat BN sama ada di Singapura, Abu Dhabi atau Hong Kong walaupun 'bunyinya seperti bahan lawak'. (DARI MANA BELIAU MEMPEROLEHI WANG YANG BANYAK ?SIAPAKH YANG MEMBIAYAI PERGERAKAN BELIAU ?)

Anwar juga dipetik sebagai berkata, pihaknya memerlukan masa untuk mengadakan rundingan dengan parti-parti lain dalam gabungan pembangkang itu sebelum bertindak.
Sementara AFP pula melaporkan, Anwar meramalkan beliau akan menjadi Perdana Menteri 'dalam tempoh tiga tahun ini'.(BUKTI KETAMAKAN KUASA ANWAR.HJ HADI HENDAK LETAKKAN DIMANA? KERAKUSAN KUASA BAAL MEMBAWA REBAH BUAT ANWAR SEBAGAIMANA BELIAU MEMBUNUH KARIER POLITIK ALLAHYARHAM TUN GHAFAR)

Katanya, tiada jangka masa jelas tentang tarikh beliau akan menjadi Perdana Menteri tetapi meramalkan tempohnya "tidak sampai tiga tahun lagi". "(Tetapi) saya bukannya tergesa-gesa,"(BERLAGAKNYA ANWAR ) katanya kepada agensi berita antarabangsa itu. Begitupun akhbar harian semalam melaporkan parti-parti komponen BN di negeri itu menafikan mereka akan melompat parti dan menyertai Pakatan. Timbalan Presiden Parti Maju Sabah (SAPP), Dato' Eric Majimbun berkata, desas-desus terdapat wakil parti itu berhasrat melompat parti berkemungkinan besar timbul susulan kelantangan SAPP menyuarakan pandangan kepada pimpinan BN.