feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

BN BERHADAPAN 3 PARTI YANG SEDANG BERPECAH

DAP SEBUAH PARTI YANG TIDAK MENGIKTIRAF UNDANG-UNDANG ISLAM DAN NEGARA ISLAM PAS.PELIK DAN BERBOHONG.BAGAIMANA PAS NAK TEGAKKAN HUKUM ISLAM, SEDANGKAN RAKANNYA TIDAK BERSETUJU.RAKAN-RAKAN CINA DI DALAM PKR JUGA TIDAK BERSETUJU DENGAN UNDANG-UNDANG ISLAM?INILAH GAMBARAN SEBENAR PAS YANG MEMBOHONGI RAKYAT DAN UMAT ISLAM DENGAN MENYATAKAN UMNO MENENTANG HUKUM ALLAH.BUKANNYA UMNO YANG MENENTANG HUKUM ALLAH, TAPI PAS YANG BERSAHABAT DENGAN PENENTANG HUKUM ALLAH DAN PAS SENDIRI MEMPERSENDA HUKUM ALLAH.APA KATA HJ HADI, HUKUM ISLAM HANYA 0.00000000001% DALAM AL QURAN.APA LAGI YANG PENGIKUT DAN USTAZ-USTAZ PAS NAK BERBOHONG LAGI PASAL HUKUM ISLAM?
PKR SEBUAH PARTI YANG HAMPIR 2/3 MAJLIS TERTINGGINYA TERDIRI DARIPADA BUKAN MELAYU.NIK AZIZ MENGELUARKAN KENYATAAN BAHAWA PARTI INI SEBUAH PARTI YANG BERCELARU.BIASANYA KATA ORANG-ORANG TUA BETUL. MEMANG BETUL PKR BERCELARU.BAGAIMANA PKR BOLEH MENYOKONG NEGARA ISLAM? PEMIMPIN KANAN PKR YANG BUKAN ISLAM TERNYATA MENYOKONG IFC YANG MENIDAKKAN ISLAM DI MALAYSIA.TIBA-TIBA PAS BERSEKONGKOL DENGAN PKR. PKR INGIN MELANTIK ANWAR MENJADI PERDANA MENTERI.SIAPA PULA NAK JADI TPM?HJ HADI ATAU LIM KIT SIANG?NAMPAKNYA KEMPUNAN JUGA NIAT HJ HADI NAK JADI PM.BAGAIMANA HJ HADI NAK BUAT PERLEMBAGAAN AL QURAN SEDANGKAN DIA PUN BUKAN PM DAN PAS BERTANDING HANYA 60 KERUSI.TAK SAMPAI 2/3 KERUSI PUN. SEKALI LAGI HJ HADI MEMPERSENDAKAN HUKUM ALLAH DAN BERBOHONG DENGAN RAKYAT.

UMNO TIDAK PERNAH BERNIAT INGIN MELAWAN SESAMA ISLAM.TAPI PAS SELALU MEMPELAWA UMNO UNTUK BERLAWAN. DALAM ISLAM, ORANG YANG SUKA MENCARI GADUH DAN SUKA AJAK ORANG BERLAWAN IALAH ORANG YANG DIBENCI RASULULLAH SAW DAN ALLAH.APAKAH KITA SEMUA INGIN TERGOLONG DALAM KUMPULAN MANUSIA YANG DIBENCI ALLAH?
KESIMPULAN : BARISAN NASIONAL BERTANDING ATAS SATU NAMA TERPAKSA BERLAWAN DENGAN 3 PARTI YANG BERLAINAN DASAR, HALA TUJU DAN MANIFESTO.3 PARTI INI PULA MENYEBUT MEREKA SEBAGAI BARISAN ALTERNATIF YANG BERPECAH.MANA MUNGKIN KERAJAAN BOLEH DIBENTUK DENGAN PEMIMPIN YANG BERPECAH?