feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

ANWAR MENIPU KAUM INDIA DI LUNAS

DI DALAM BLOG ANWAR 3.5, BELIAU CUKUP BERBANGGA KERANA KAUM INDIA MEMBERI SOKONGAN DAN HADIR DENGAN BEGITU RAMAI DI DALAM MAJLIS PIDATO BELIAU.PERSOALANNYA, APAKAH ANWAR DIPERCAYAI OLEH KAUM INDIA ATAU KERANA ISU HINDRAF YANG MENYEYBABKAN KAUM INDIA TERPANGGIL UNTUK MENDENGAR UCAPANNYA.ANWAR SECARA TERANG-TERANGAN MENYOKONG HINDRAF WALAUPUN, KENYATAAN HINDRAF BOLEH MENGUNDANG PERSENGKETAAN ANTARA AGAMA. ORANG INDIA DI LUNAS, TERPANGGIL MENDENGAR CERAMAH ANWAR, KERANA MEREKA MELIHAT ANWAR SANGAT-SANGAT BERJUANG UNTUK HINDRAF SEWAKTU BERADA DI INDIA.PERSOALAN KEDUA, FIKIRKAN, MENGAPAKAH ANWAR BERADA DI INDIA SEWAKTU KES HINDRAF?SIAPAKAH YANG MERANCANG SEBEGINI TERSUSUNNYA PROPAGANDANNYA?
KAUM INDIA HARUS MENGHAYATI PERSOALAN SAYA DI BAWAH :
1.SEWAKTU ANWAR MENJADI TIMBALAN PERDANA MENTERI, SIAPAKAH YANG MENYURUH ORANG MELAYU PULAU PINANG BERTEMPUR DENGAN KAUM INDIA DALAM KES KAMPUNG RAWA?ANWAR TURUN DI KAMPUNG RAWA KONONNYA SEBAGAI WIRA PERDAMAIAN TETAPI INILAH LAKONAN ANWAR.
2. APAKAH ANWAR MEMBANTU KAUM INDIA SEWAKTU BELIAU MENJADI MENTERI KEWANGAN DAN TPM?
3.BERAPA BANYAKKAH KUIL DIROBOHKAN SEWAKTU ZAMAN ANWAR MENJADI TPM.DENGAN BERBEKALKAN SEMANGAT ISLAM, ANWAR AMAT-AMAT TIDAK MENYUKAI GERAKAN AGAMA LAIN.
4.BERAPA BANYAKAH PROJEK ATAU TENDER YANG ANWAR BERI KEPADA ORANG INDIA SEWAKTU BELIAU MENJADI MENTERI KEWANGAN SELAIN KEPADA NALAKARUPPAN
5. PERATUS KEMISKINAN KAUM INDIA AMAT MENINGKAT SEWAKTU ZAMAN ANWAR MENJADI TPM.KAUM INDIA SILA RUJUK PERATUS KEMISKINAN KAUM INDIA DARI TAHUN 1991 HINGGA 1996.
6.DASAR GAJI MINIMUM PEKERJA ESTET TIDAK DILAYAN DI ZAMAN ANWAR.
KESIMPULAN YANG INGIN DI BAWA IALAH, KAUM INDIA DIBOHONGI OLEH LAKONAN ANWAR IBRAHIM.ANWAR AKAN TERUS MEMBOHONGI KAUM INDIA SEHINGGALAH PILIHANRAYA.